Благодійний концерт, влаштований фондом «Черкаський театр», який відбувався вчора ввечері на театральній площі, зібрав 7 330 грн. Про це «Прочерку» повідомив голова благодійного фонду та головний організатор заходу Олександр Гуменний.

- Організувати цей захід було на диво не важко. Тому що практично всі, до кого я звертався, відразу погоджувались, а деякі артисти навіть самі пропонували свою участь у нашому заході. Я дуже вдячний всім їм.


У концерті брали участь творчі колективи, музичні групи, ансамблі та власне актори театру. Однак,Олександр наголошує, що останніх меншість.

- Серед тих, хто взяв участь у заході, театралів значна меншість. Це для мене було принципово. Тому що наші номери глядачі можуть побачити на сцені. Мене більше цікавило показати ту кількість творчих людей, черкащан, які нас підтримують.

Серед тих, хто підтримав ідею Олександра Гуменного, виступивши вчора для черкаської публіки, був і відомий гурт «Спів братів».


- Це один із таких заходів, на який погоджуєшся не задумуючись. Та трагедія, яка сталась з нашим черкаським театром, повинна не тільки акторів, співаків та музикантів, а й усіх жителів міста мотивувати до того, аби зробити все можливе, щоб відбудувати музичний театр,- говорить вокаліст гурту Дмитро Осичнюк.

Один з акторів театру, Олег Телятник, який разом з колегою Рижеволом показав публіці гумористичну мініатюру про те, що потрібно для відбудови театру, наголошує, що при наявності бажання люди спроможні зробити багато. В тому числі актор, показуючи найбільш зруйновані вогнем ділянки театру, говорить, що вірить у відбудову рідної будівлі.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #2 уточніть 06.10.2015 09:55
коли назвуть причетних поіменно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 черкащанка 05.10.2015 16:15
Черкащане и отремонтируют театр - молодцы! Ганьба такой владе!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100