реклама
Sucurity Police

реклама

Роботи близько 50 учасників зі всієї України, а також Росії, Франції, Вірменії, Парагваю, Канади, Бразилії, Італії, Німеччини, Швеції та Аргентини представлені на ІV міжнародному фестивалі сучасного мистецтва “Его”. Уперше в своїй історії його приймають Черкаси. Розпочався фестиваль 10 серпня і триватиме до 25 серпня у Торгово-розважальному комплексі “Хрещатик-Сіті”, що по вул. Дашкевича, 19. Організатори присвятили його 20-ій річниці Незалежності України. Про це інформує прес-служба МВК.

Фото Ігоря Бутенка

Фото Ігоря Бутенка

Під час відкриття черкасці та гості міста мали змогу тішитися музикою інструментального ансамблю дитячої музичної школи № 2, сопілкою Олександра Шнайдера, перфомансом “Дагаз-Арту”, промо-проектом ді-джея Сергія Денца, фаєр-шоу та дискотекою на площі “Хрещатик-Сіті”.

Сама ж експозиція представлена різноманітними художніми роботами в різних стилях та жанрах. Головне, за словами організаторів, вразити глядача незвичністю та оригінальністю.

Роботи епатажного черкаського художника, учасника численних виставок і арт-проектів в Україні та за кордоном Володимира Яковця також представлені на фестивалі. Сам художник, який творить у жанрі українського постмодернізму говорить, що є співорганізатором цього заходу.

Фото Ігоря Бутенка

Фото Ігоря Бутенка

– На виставці представлена моя композиція з чотирьох двохметрових робіт із живописних серій “Покоління” й “Віддзеркалення”, – розповідає Володимир Яковець. – Для Черкас такий фест – надзвичайно визначний. Радує, що іноземні митці захотіли його провести саме в нашому місті. Пропозиція щодо Черкас надійшла від французів, яку підтримали у Львові та Києві.

Цікаво, що, крім виставки робіт, у рамках фестивалю в художній школі ім. Данила Нарбута француз Рішар Лав’є провів лекцію на тему “Маніпуляція зображення”, а Ашот – на тему “Психологія творчості”.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100