Сьогодні о 00.05 в житловому будинку на вулиці Чигирина в селі Руська Поляна Черкаського району виникла пожежа.

Повідомлення про загорання до Служби порятунку «101» надійшло від сусідів, які першими побачили дим.

На місце події оперативно прибули рятувальники 3-ї пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС, навчальної пожежно-рятувальної частини Інституту пожежної безпеки та пожежна сільська охорона СТОВ «Зоря» із села Руська Поляна.

Завдяки професійним діям вогнеборців о 01.10 пожежу вдалося локалізувати, а о 03.20 – повністю ліквідувати.

Через сильне задимлення приміщення рятувальники змушені були працювати в апаратах на стисненому повітрі. Під час проведення розвідки бійці ДСНС виявили в кімнаті будинку бездиханне тіло жінки.

Як з’ясувалося під час попередньої перевірки, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Усупереч вимог пожежної безпеки жінка тривалий час в печі не трусила сажу та не білила димохід, в якому з часом утворилися тріщини. У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку на загальній площі 30 м кв., меблі та домашні речі. Про це повідомляють у прес-службі ДСНС області.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Селяни 08.10.2015 12:01
Це тільки початок, а як прийде зима? Люди газ оплатить не зможуть, а будуть топить пічки та грубки. При б...диту Януковичу платили 72 коп., і всі могли оплатить, а зараз??????????????????????????????????????????????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100