реклама

реклама

Головний тренер збірної України Сергій Ковалець сподівається, що кваліфікаційний футбольний матч до чемпіонату Європи-2017 серед молоді до 21 року між збірними України та Ісландії, який відбудеться сьогодні о 19.00 на стадіоні «Центральний» в Черкасах, матиме гарний результат.

– Нам приємно приїхати в Черкаси: хороші спогади, багато вболівальників. Багато футболістів, які грали на цьому стадіоні в Черкасах, зараз грають в національній збірній. Будемо сподіватись, що сьогодні проведемо гарний матч і буде гарний результат, – зазначив під час прес-конференції в Черкасах Сергій Ковалець.


Як сказав Сергій Іванович, двоє основних гравців молодіжки пропустять матч: захисник київського «Динамо» Микита Бурда та форвард «Шахтаря» Сергій Гринь не зможуть зіграти через травму.

Також головний тренер України U-21 розповів, чого варто очікувати від ісландців.

– Вважають, що Ісландія – це рибалки, вулкани і таке інше. А державна підтримка футболу в них уже протягом двадцяти років. Національна збірна вийшла на Чемпіонат Європи, молодіжка минулого скликання грала в плей-оф. Зараз збірна Ісландії обіграла Францію, тому нас чекатиме гарний матч, – переконує тренер.

Учора гравці молодіжної збірної напередодні сьогоднішнього матчу провели відкрите тренування на черкаському стадіоні

Учора гравці молодіжної збірної напередодні сьогоднішнього матчу провели відкрите тренування на черкаському стадіоні


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100