реклама

реклама

Стосовно несправедливості до черкаських ППС-ників, які подали документи до нової поліції написав депутата Черкаської міськради Ярослав Нищик.

Серед них є хороші хлопці. Ці хлопці майже повним складом відбули не одну ротацію на Східному фронті в найтяжчі перші місяці 2014 року. Тоді, коли ще майже не було добровольчих батальйонів, армія тільки розгорталася після першої мобілізації, десантура, яка була найбоєздатнішою, не могла зрозуміти що їм робити. І от нині триває набір в черкаську поліцію. Проте жоден ППСник навіть не матиме можливості спробувати свої сили вступити до нової поліції, бо в дні екзаменів, іспитів, тестувань хлопці забезпечуватимуть порядок на виборчих дільницях. І нікому не має діла до цього. Процес так і далі відбуватиметься без можливого шансу для людей із складу міліціонерів», – зазначив Ярослав Нищик у «Фейсбуці».

Начальник обласної міліції Владислав Пустовар відреагував на проблему, зауваживши, що займається вирішенням цього питання.

«Звернувся до кураторів проекту запуску поліції в місті Черкаси з проханням перенести дату іспитів для діючих працівників міліції, що подали заявки на вступ до патрульної поліції», – поінформував він.

Як відомо, анкети на вступ у поліцію приймають до 12 жовтня. Загалом буде набрано 200 осіб.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #2 Таки да 11.10.2015 17:34
Взагалі-то здають аналізи, а екзамени складають- стилістично так правильно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 Валерий 11.10.2015 16:49
Гнати всіх старих. І раптом (я в цьому сумніваюсь) в ппс є нормальні, ними треба пожертвувати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100