реклама Делікат

Міський голова Черкас та лідер Партії Вільних демократів Сергій Одарич написав генпрокурору України Віктору Шокіну після того, як уночі список ПВД зняли з виборчих перегонів.


«Для всіх, хто хоче знати про те, як у Черкасах грубо і брутально порушують виборчі права громадян. Спрямував звернення до Генерального прокурора України. Ми не лише відновимо реєстрацію Партії вільних демократів, але й притягнемо до відповідальності злочинців», – пише Сергій Одарич у «Фейсбуці».

 

 

 

 

 


реклама

Коментарі  

 
0 #14 Вибори 2015 13.10.2015 09:58
Интересная картина маслом:
- обливать грязью Радуцкого, портить агит-кубы прикрываясь, что тот - ж...ская морда? Но при этом, ни слова не упоминая про Бродского...
- бить на то, что всё уже "ЗРОБЛЕНО", тогда зачем идти во власть, и заявлять в листовочках о том, что будем делать дороги, модернизировать , экономить, и вообще - строить счастливое светлое и родное? Мы наш, мы новый мир построим - город - сказка, город - мечта?!
- писать Шокину, у которого в декларации - ноль?! Ни домов, ни квартир, ни машин? Который как бы тот, с кем УКРОП и ПВД борются, люстрируют и так далее?
Какие-то двойные стандарты, не находите?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #13 Зверобой 13.10.2015 08:47
А вы считаете,что пороху не обидно было.когда его засновника б...ды регионов немного подвинули?А вот сейчас всё в шоколаде!Все его соратники регионалы вернулись к настоящему биологическому отцу родному.Ознакомьтесь пожалуйста со всеми кандидатами всех мастей.которые идут от солидарности им. порошенко и бросьте камень.Вы непременно услышите .... вопль рыго ..нала.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #12 Grudenko 12.10.2015 19:45
А як на мене, то і добре, що цю сектантську партію імені Одарича-Бродського зняли. Місту від цього буде тільки краще. Ці ПВДшники зявились в кінці революції і почали імітувати з себе патріотів, а самі перед цим хороводи з регіоналами водили, які ж їх і кидонули. А ще б цього Толю лисянського кудись заперти. Він все робив під дудочку Тулуба під час майдану і ті, хто в політичних колах крутяться знають про це, але у політиків є така собі політична етика на люди не викладувати все.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #11 Саша 12.10.2015 19:24
ото он настрочил листов 10))) а громада рада что демократов сняли!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #10 бульба 12.10.2015 18:53
Цитую Черкаси:
ЖИТИ ПО НОВОМУ(ПОРОШЕНК О)=ПОКРАЩЕННЯ(ЯНУК ОВИЧ) РИГІВ БУВШИХ НЕ БУВАЄ.

Ригати не надоїло. Чи оченятка запроданці купюрками позакривали. Порівняй людино божа рівень життя, рівень орупції, кордони України при минулі "злочинній" і при теперішній запроданській. Десь плюси знайшов? Отж бо й воно факти вони не для слабого в аналізі мозоку. Головне стрибати вище, присідати глибше й чманіти чманіти чманіти. Ви шановний вже в наркозалежність впали від побрехеньок змі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #9 бульба 12.10.2015 18:48
Сережа це вже агонія. Надіюсь в такіж опиняться партії зрадників - запроданців обамських.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #8 007 12.10.2015 16:59
Виганяють у двері, так він в вікно лізе. Вигнали у вікно, так він у форточку пролазить :lol: :lol: . Ну так вже хочеться до корита пролізти. Краще опалення думав як в місті включити, а не соп**і пускати, що його однопартійці не володіють елементарними знаннями в орфографії. Ось такі безд..рі і пруться нами керувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #7 П... 12.10.2015 16:10
Нехай іще у Лігу захисту євреїв та у Міжнародну спілку сексуальних реформ напише. :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #6 семен 12.10.2015 15:27
Одарич ви знову за своє, то Янукович поганий потім ефективний менеджер, то в БПП всі регіонали і уголовники потім Шокін поможи!Звертайт ися до Бродського він знову перетре з массонами і стане все на свої міста!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #5 Черкащанин 12.10.2015 15:10
Можна по різному ставитися до Одарича і ПВД, але кого вже точно слід у судовому порядку назавжди відсторонити від будь-яких посад у ТВК - так це одіозного Бунякіна!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100