реклама

реклама

Домовленості щодо зниження цін на соціально значимі групи товарів (серед яких пелюшки, соски та аналогічні вироби для дітей, контрацептиви тощо) до економічно обґрунтованого рівня було досягнуто у результаті зустрічі першого заступника голови ДПА в Черкаській області Володимира Коломійця та заступника голови Тетяни Проценко з власниками та керівництвом 7 аптечних закладів області. Про це інформує прес-служба ДПА ообласті.


На зустрічі обидві сторони обговорили питання щодо стабілізації цінової ситуації на ринку медичних препаратів. Також було наголошено на неприпустимості використання в схемах поставок медичних товарів фіктивних підприємств.

Слід вказати, що загальний оборот цих закладів складає 120 млн.грн., або понад 62% від обороту усіх аптечних закладів області.

Загалом на Черкащині здійснює діяльність 95 продавців товарів медичного призначення. За 6 місяців цього року ними сплачено до бюджетів усіх рівнів податків у сумі понад 2 млн. 100 тис. грн., з них податку на прибуток – понад 400 тис.грн.

Також прес-служба ДПА Черкащини інформує, що 11 серпня на відповідну тему в ДПС відбулася нарада заступника Голови ДПС України Олександра Клименка з представниками великих підприємств, які займаються виробництвом, імпортом виробів медичного призначення та аптечного бізнесу. Понад 60 представників фармацевтичного ринку висловили зацікавленість у стабілізації ситуації у сегменті соціально значимих товарів (памперсів, пелюшок, контрацептивів) та зниженні цін щонайменше на 10 відсотків від тих, що діяли на 1 серпня цього року.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100