реклама
Sucurity Police

реклама

Сенсаційну заяву зробив під час сьогоднішньої прес-конференції секретар ради Черкаської міської організації ВО «Черкащани» Павло Карась. Оскільки ця заява має суспільне значення, публікуємо її дослівно.

– Тиждень тому я зробив заяву і звернувся зі зверненням до Служби безпеки України щодо діяльності відомої черкаської аферистки Козько. Це – людина, яка має досвід організації фальсифікації виборів. У мене були докази наявності того, що пані Козько дзвонила по штабах політичних сил, пропонуючи свої послуги стосовно організації фальсифікації виборів. Вона повідомляла про те, що вона вступила в зговор із заступником голови Черкаської обласної державної адміністрації, кандидатом від Блоку Петра Порошенка на виборах до обласної ради Юрієм Сасом, який іде по Канівському району, що вони разом організували, організують виготовлення додаткового тиражу бюлетенів на виборах у Черкаську міську раду і Черкаського міського голови. І вона пропонувала за грошову винагороду представникам різних політичних сил своє сприяння в організації фальсифікації. Пройшов тиждень. Реакції – ноль. До мене ніхто не зателефонував. Я не знаю, порушена справа чи ні. Керівник Служби безпеки телефон не бере, коли я йому телефоную. Я йому слав есемески: де результат?

Павло Карась як кандидат на посаду міського голови Черкас вимагає негайного реагування правоохоронних органів «на ці факти».

На запитання журналістів, які пан Карась має докази своїх звинувачень, він відповів, що це «таємниця слідства» і що докази він готовий надати слідчим Служби безпеки України. За його словами, він у своєму зверненні до СБУ надав номер телефону, з якого дзвонила пані Козько. Павло Карась твердить, що оператори мобільного зв’язку протягом певного часу зберігають записи всіх телефонних розмов, і за рішенням суду ці записи можна отримати.

– У мене складається враження, що кримінальна справа не порушується тільки через те, щоб пройшов певний термін, і дані записи були стерті, – наголосив пан Карась. – А дані записи є основним доказом.

Під час прес-конференції йшлося і про інші порушення виборчого законодавства, в тому числі на Канівщині (докладніше про це читайте на «Прочерку» згодом).

Пан Карась додав, що на порушення виборчого законодавства має бути негайне реагування правоохоронних органів. Він заявив, що хотів би звернутися до голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка з проханням у такій ситуації відсторонити Юрія Саса від виконання його службових обов’язків на підставі постанови Кабінету Міністрів про порядок проведення службових розслідувань.

Читайте також: Голова Черкаської ОДА чекає на реакції від правоохоронців

У прес-службі управління СБУ в області нам повідомили, що інформацію про те, чи надходила від Павла Карася вищеозвучена заява можуть надати лише після надходження інформаційного запиту, який буде розглянуто у визначені законодавством терміни.

Отримати коментар Ольги Козько, організатора кількох виборчих кампаній у Черкасах, «Прочерку» не вдалося – її телефон не відповідає. «Прочерк» готовий надати пані Козько можливість висловити свою думку щодо звинувачень Павла Карася.

Заступник голови облдержадміністрації Юрій Сас у коментарі «Прочерку» категорично спростував звинувачення на свою адресу. Він повідомив, що навіть не уявляє, з якою метою Павло Карась зробив таку заяву журналістам.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+18 #5 True 14.10.2015 08:08
Цитата "оператори мобільного зв’язку протягом певного часу зберігають записи всіх телефонних розмов, і за рішенням суду ці записи можна отримати."
И этот человек балотируеться в меры. Да он забыл еще только инопланетян приплести. ..................................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Реально 14.10.2015 08:01
Пашка, нанімай охорону.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #3 Іхтиолог 14.10.2015 06:57
Довідки про стан здоров'я кандидатів повинні оприлюднюватись обов'язково, а не тоді коли йде фінансово - господарська перевірка вже посадової діяльності Це суспільно значимі документи. Як про фізичне так і психічне здоров'я.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Он верен своему креду 13.10.2015 18:49
Там де Карась там і шкандаль.
Не на що він більше не здатний, раніше для нього це було ефективним, навіть Тулуб здрефів голи приголубив його до себе, а потім використав проти Одарича, наскільки черкащанам подобаються сьогодні шканди покаже розтин скриньок 25 жовтня.
Ті в..люки, вибачте бо інакше не назвати, які взяли його в команду теж зачухають р..пу віднього, коефіціента корисної дії майже нуль, за винятком "ЗВ..ЗЖАТЬ", "ОБОЛГАТЬ", "ОЧЕРНИТЬ", "ЗАКЛЄЙМИТЬ", "РАЗВ..НЯТСЯ", "ПРЕДАТЬ И С ВИЗГОМ СБЕЖАТЬ".
Кто скажет что я не прав ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 блазень 13.10.2015 18:04
Черкаська історія жахів від Карася :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100