реклама
Sucurity Police

реклама

Для організованого прийому паломників-хасидів в місті Умань Черкаської області створено товариство «Шолом-Умань», завданням якого є розселення гостей, своєчасне та повне перерахування туристичного збору, податку з доходів фізичних осіб до міського бюджету та укладання договорів на вивіз твердих побутових відходів. Про це повідомляє прес-службі Черкаської обласної державної адміністрації.

 Товариством проводиться інформаційна робота з місцевим населенням, здійснюється набір кваліфікованого персоналу зі знанням івриту та англійської мови, розроблюється інтернет-сайт, де українською, англійською та івритом розміщуватиметься інформація для місцевого населення й паломників. Виготовлені марки, які будуть наклеюватися до паспортів і дадуть можливість здійснювати реєстрацію приїжджих. Крім того, товариство узгодило з органами місцевого самоврядування місце розташування пунктів прийому паломників. На кожному такому пункті укладатимуться угоди з паломниками згідно зі створеною базою даних та заявками, організовано здійснюватиметься їх розселення. Проводиться робота про сплату податків всіх рівнів та про оплату комунальних послуг з приватними особами, які мають намір приймати організовані групи в приміщеннях, що вміщують від 100 до 2000 осіб.

hasss

Днями питання організації паломництва хасидів розглядалося на обласній нараді. Обговорювався стан готовності міста до прийому паломників, зокрема санітарно-епідеміологічного контролю, організованого перевезення паломників до Умані з аеропортів Борисполя, Одеси та Вінниці, стягнення туристичного збору, налагодження комунікацій.

Міською владою Умані вже створено постійний пункт міліції у місці найбільшого скупчення людей, остаточно вирішено питання про організацію пунктів харчування. Тривають роботи з налагодження відеоспостереження в місцях перебування паломників. Планується створення двомовних вивісок під об’єктами для паломників – українською та івритом.

30 серпня влада планує провести командні навчання з залученням органів правопорядку та охорони здоров’я, які мають на меті з’ясування стану готовності відповідних служб Умані до прийому хасидів.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Володимир 14.08.2011 09:44
Хто засновник товариства? Бо в Умані таких товариств купа - і Міжнародний благодійний фонд ім. Рабі Нахмана, і "Сокіл" комунальників, і контора Рафаеля Тубула.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100