Міський голова Черкас Сергій Одарич щойно на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» «прояснив ситуацію» щодо задимленості в місті.

«Не мав учора доступу до ФБ, не міг прояснити ситуацію. Постійно підтримую зв’язок із відповідними службами. У межах Черкас і Черкаської області ПОЖЕЖ НЕМАЄ. Єдиний виняток – незначне загорання стерні в Драбівському районі (близько 1 га). Але напрямок вітру – протилежний від Черкас. Рівень задимленості – рівномірно однаковий що в Черкасах, що в Мошнах (село під Черкасами, де проживає міський голова, – ред.), що по дорозі між ними. Тобто, проблема – не у локальних джерелах диму. Метеорологи вважають, що дим, через атмосферні явища, прибиває до землі з вищих шарів атмосфери. Його джерела можуть бути за сотні кілометрів від Черкас», – пояснює Сергій Олегович.

Нагадаємо, що вчора в Черкасах відчувалася значна задимленість. Працівники лабораторії обласного центру з гідрометеорології в пробах повітря, відібраних о 7-й годині ранку, відмітили перевищення граничнодопустимих концентрацій оксиду вуглецю до 1,2 рази.


реклама

Коментарі  

 
+10 #2 Руслан 16.10.2015 11:09
«Рівень задимленості – рівномірно однаковий що в Черкасах, що в Мошнах»
Ну все, любимый город может спать спокойно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 Черкаси 16.10.2015 10:54
Вчора вісім партій показали, назви різні, відмінностей ідеології нема. РПЛ, ви втратили голоси,порадува ла СВОБОДА. Черкаси за чесні вибори та чесну боротьбу, БПП,БЮТ,ВИРОДЖЕ ННЯ, ОБ, РПЛ,КРАЇ,КУЇ ТА РЕШТА Б...ДЮКІВ,ГЕТЬ З ЧЕРКАС.
http://kropyva.ck.ua/content/be-pe-peeee-abo-pokhvala-glupost
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100