реклама

реклама

krkrs Контрольно-ревізійне управління у Черкаській області наполягає на інформації про порушення, виявлені в КП «Соснівська служба утримання будинків».  Оскільки рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради було затверджено тарифи з надання послуг для КП «Черкаська служба чистоти», а надавало ці послуги  інше товариство за нижчими цінами, це й призвело до порушення. Це товариство не мало право надавати послуги з вивезення сміття комунальному підприємству, а лише населенню.

Крім того, рахунки та акти виконаних робіт виставлялись як виконані роботи КП «Черкаська служба чистоти», а не іншим товариством.

Нагадаємо, що днями прес-служба міськвиконкому повідомила про те, що КП «Черкаська служба чистоти» вважає інформацію, розповсюджену КРУ, недостовірною. Через це працівники підприємства не погодили акт ревізії.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 КРУ 16.08.2011 10:34
звертаємо увагу, КРУ не сперечається з комунальним підприємством, а наголошує на об'єктивності проведеного контрольного заходу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 КРУ 15.08.2011 20:51
зазначимо, що облКРУ не сперечається з комунальним підприємством, а наголошує на об'єктивності проведеного контрольного заходу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100