реклама

реклама

26 жовтня відбувся заключний етап огляду-конкурсу на кращу кімнату серед студентських гуртожитків УДПУ імені Павла Тичини. Організаторами конкурсу виступила студентська рада (голова – Євгенія Бородай) за підтримки адміністрації та профкому університету, інформує сайт навчального закладу.

Основними завданнями конкурсу-огляду були: поліпшення житлово-побутових умов у кожній кімнаті гуртожитку та в гуртожитках в цілому, поліпшення стану збереження державного майна, створення безпечних умов проживання, навчання і дозвілля студентів.

Найкраща кімната обиралася за наступними критеріями: санітарний стан, художньо-естетичне оформлення, обладнання та устрій кімнат, стан збереження майна, підтримання порядку у місцях загального користування, дотримання правил внутрішнього розпорядку мешканцями кімнати та активність проживаючих у проведенні різноманітних заходів у гуртожитках.


Конкурс проходив у ІІІ етапи. За результатами І етапу студради та деканати кожного із факультетів та навчально-наукового інституту визначили найкращі кімнати, які були нагороджені заохочувальними призами – дипломами, смачними подарунками тощо. Серед 12 кімнат оргкомітетом конкурсу було визначено кращі, які продовжили змагання за перемогу.


Під час заключного етапу огляду-конкурсу комісія у складі голови студради Євгенії Бородай, старост гуртожитків №1 і №2 Олександри Мазуренко та Вікторії Мальованої, проректора з науково-педагогічної роботи Олени Кірдан, проректора з економічних та господарських питань Наталії Петренко, заступника голови профкому Інни Бабій, директора студмістечка Тетяни Качан, інженера з охорони праці Віталія Колісника визначила переможця. Найкращою стала кімната №376 9-типоверхового студентського гуртожитку, де проживають студенти факультету фізики, математики та інформатики. Кімната-переможець університетського етапу конкурсу продовжить змагання на обласному рівні.

Варто відзначити, що студентські кімнати - затишні, комфортні, естетично оформлені. Окремі з них вражали креативністю та творчим підходом проживаючих до облаштування кімнат. Студенти вкотре доводили, що порядок і комфорт кімнат - це запорука душевної гармонії, гарного самопочуття, дружньої обстановки та позитивного настрою.

Нагородження переможців огляду-конкурсу на кращу кімнату серед студентських гуртожитків УДПУ відбудеться 17 листопада під час гала-концерту, присвяченого Міжнародному дню студента.



Прес-центр УДПУ

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Эней 28.10.2015 11:16
Цитую Депутат:
Ужас, идем в европу а жевут в общаге по 4 человека в комнате нарушая все санитарные нормы о количество проживающих на кв.м.

А при совке в той комнате по сколько жили, нытик?! Возьми ,построй им новую общагу! Или выгнать детей на улицу, .............?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Депутат 28.10.2015 10:39
Ужас, идем в европу а жевут в общаге по 4 человека в комнате нарушая все санитарные нормы о количество проживающих на кв.м.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100