реклама

реклама

За попередньою інформацією вибухнула граната Ф-1. Внаслідок вибуху постраждало троє осіб. Про це інформує сайт МВС України.

На місці події працює слідчо-оперативна група. За фактом вибуху відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15, частини 2 статті 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

За інформацією прес-служби обласного управління міліції, подія сталася в селі Лящівка, Чорнобаївського району. Чоловік підірвав гранатою Ф-1 себе та керівника місцевого сільськогосподарського товариства Федора Скрипника з дружиною. Сам чоловік загинув, директор та його дружина в лікарні.

– Подробиць та мотивів вчиненого повідомити ще не можемо. Постраждало три особи – директор СТОВ його дружина, підривач гранати загинув, - повідомив керівник прес-служби обласної міліції Дмитро Грищенко.

Як кажуть очевидці, загиблий минулого року був жорстоко побитий працівниками СТОВ «Лящівка», після чого став інвалідом. Не знайшовши справедливості, загиблий встановив її самостійно, пише видання «Кропива».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+10 #1 Эней 29.10.2015 16:49
Интересно, хоть теперь-то расследуют факт того избиения, накажут виновников, или нет человека - нет проблемы? Что-то многовато развелось небожителей, которые верят ,что Бога за бороду ухватили и в за бабло всё и всех купят. А ведь все под Богом ходим... И если молчит неправедный суд - правосудие становится делом граждан. Не доводите до греха, господа!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100