Між «Черкасиводоканалом» та КП «Благоустрій», що постачає куплену в черкаського водоканалу воду жителям села Геронимівка, останнім часом загострилась фінансова тяганина. Це відчули і самі жителі села, зазначають у прес-службі «Черкасиводоканалу».

Так, у зв’язку із чималою заборгованістю «Благоустрою» перед «Водоканалом» та систематичними непроплатами поточних нарахувань, комунальне підприємство Черкас змушене було обмежити подачу воду на Геронимівку. Та, як виявилось, у деяких багатоквартирних будинках вода все ж була. Але виникло логічне питання – чи придатна вона для споживання?

– Після детального обстеження будинків та аналізу цієї води виявилось, що це – вода із підземних джерел, яка потрапила у водопровід без відповідної попередньої обробки, – наголошує т.в.о. головного інженера «Черкасиводоканалу» Василь Заїка.

Тож КП «Черкасиводоканал» доводить до відома жителям Геронимівки: у разі чергового відключення централізованого постачання – будьте пильними і не вживайте воду, в походженні якої ви не впевнені. Про це повідомляють у прес-службі КП «Черкасиводоканал».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100