реклама

реклама

Черкащанка Марія Кротова увійшла до числа фіналістів всеукраїнського фестивалю скрайбінг-роликів «Покоління мобільного Інтернету», ініційованого компанією «Київстар».

«10 кращих робіт фіналістів чекають на вашу оцінку. Віддайте по одному голосу за будь-який із вподобаних вами роликів у номінаціях «Ручний скрайбінг» та «Онлайн-скрайбінг». Завдяки вам уся країна дізнається імена двох абсолютних переможців, які отримають звання найкреативніших арт-скрайберів та здобудуть цінні призи для своїх шкіл», – йдеться на сторінці фестивалю.

Нижче можна переглянути ролик Марії Котової.

10 авторів та керівників проектів, чиї роботи вийшли до фіналу, вже можуть привітати один одного, адже їхні ролики були відібрані членами журі з понад 100 робіт. Це – учні 5-11 класів із Запорізької, Дніпропетровської та Черкаської областей. У листопаді усіх очікує приємна та цікава поїздка до Києва, де відбудеться церемонія нагородження. В нагороду за творчість та відмінне виконання організатори приготували смартфони ALCATEL ONETOUCH із підключенням до мережі «Київстар», цікаві зустрічі та заходи. Ну а головна інтрига – кого ж українські інтернет-користувачі визначать переможцем, і чия школа отримає додатковий подарунок за підтримку інновацій у освіті – буде розкрита 12 листопада після підбиття підсумків онлайн-голосування.

Нагадаємо, організаторами фестивалю «Покоління мобільного Інтернету» стали національний телеком-оператор «Київстар» та Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. Перед учасниками проекту була мета створити позитивний і пізнавальний інтернет-контент, який розповідав би про переваги та користь швидкісних мобільних технологій.

За 4 місяці було отримано 107 роликів від дітей, які живуть та навчаються у 9 областях України. Найбільше робіт надійшло від школярів Запорізької області (63), на другому місці – Дніпропетровська область (24), на третьому – Черкаська (7).

Онлайн-голосування на сайті MMR.ua триватиме до 8 листопада 2015 року включно.

«Оцініть креативні роботи юних інтернет-користувачів, підтримайте найкращих авторів та поділіться вподобаними роликами зі своїми друзями у соцмережах!» – просять організатори.

Скрайбінг – новітня техніка презентації (від англ. «scribe» – сворювати ескізи або малюнки), винайдена британським художником Ендрю Парком, коли, наприклад, виступ людини ілюструється малюнками фломастером на білій дошці (або аркуші паперу). Створюється так би мовити «паралельний ефект», коли ми і чуємо і бачимо приблизно одне і те ж, при цьому графічний ряд фіксується на ключових моментах аудіорядом.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100