реклама

реклама

Навколо села Хутори Черкаського району встановлено 4 карантинні ветеринарно-міліцейські пости.


Такі заходи безпеки здійснені відповідно до рішення Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Черкаській облдержадміністрації з метою реалізації плану з ліквідації африканської чуми свиней.

Три намети, а також пересувний пункт обігріву вставлено на автошляхах, які ведуть із 3 кілометрової карантинної зони.


На цих пунктах контролю, які цілковито забезпечені для проведення робіт та організації життєзабезпечення, крім фахівців Державної служби з надзвичайних ситуацій, на цілодобовому чергуванні знаходяться представники ветеринарної медицини, ДАІ та міліції.


Завданням фахівців на цих постах є контроль за перевезенням продукції тваринного походження без необхідних супроводжувальних документів.

Як відомо, напередодні на території підсобного господарства місцевої виправної колонії, в селі Хутори Черкаського району, було виявлено збудника вірусу африканської чуми свиней.

У межах карантинних заходів вже знищено 168 свиней, які знаходилися в осередку епідемії. Водночас у зоні контролю та нагляду, яка поширюється на село Хутори, фахівці ветеринарної медицини проводять облік свиней, що утримуються на територіях приватних домогосподарств. Карантинними заходами також планується їхнє знищення. Про це повідомляють у прес-службі ДСНС області.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Сергий 17.11.2015 12:37
Походу брехня це все... в селі Хутори не здохла ні одна свиня з діагнозом чуми...
До відома Черкащан - тюрьма "Хутори" знаходиться в Черкасах, по вул.Сурікова...
і блокпости вже тиждень як відсутні, немає нікого... люди вже поговарюють, що треба подавати в суд за збитки,за фальсифікацію, за переляк, та тільки ще непонятки на кого...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 глас народа 07.11.2015 00:35
все это провокация ,нет никакой африканской чумы у нас .. точно так же как нет птичьего свиного гриппа и спида тоже нет ! все это заказ западных транс корпораций... :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Петрович 06.11.2015 19:35
Що тепер їстимуть засуджені? Чи свині були для начальства.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100