реклама

реклама

"Секонд-хенд"претезія: Нова влада тисне на голову фракції БЮТ в обласній раді Анатолія Бондаренка темою, яка спливала ще при Віктору Ющенку

"Секонд-хенд"претезія: Нова влада тисне на голову фракції БЮТ в обласній раді Анатолія Бондаренка темою, яка спливала ще при Віктору Ющенку

Напередодні місцевих виборів черкаська міліція намагається нейтралізувати керівництво обласної організації партія «Батьківщина», відновлюючи кримінальні справи щодо підробленого диплому про вищу освіту лідера обласного БЮТ Анатолія Бондаренка.

Центр громадських зв’язків УМВС у Черкаській області інформує, що за матеріалами УДСБЕЗу обласна прокуратура порушила кримінальні справи за ознаками злочинів передбачених ч.3 ст.358 "Підробка документів" та за ст.364 ч.3 КК України "Зловживання владою або службовим становищем".

Міліція звинувачує депутата обласної ради Анатолія Бондаренка ( якого у повідомленні для преси помилково називає не головою, а заступником голови облорганізації «Батьківщини»), що той зловживав владою, доступ до якої отримав завдяки фальшивому диплому.

Як з'ясувалося, чиновник свого часу недовчився у філії "Відкритого міжнародного університету розвитку людини" і за невиконання навчального плану був відрахований з числа студентів заочного відділення.

Отримавши від посадової особи навчального закладу підроблений диплом бакалавра про здобуття вищої освіти за напрямком підготовки "Економіка та підприємництво", чоловік подав його разом зі всіма документами для призначення на посаду і в березні місяці 2005 року був призначений головою райадміністрації.

Чиновник також отримав статус державного службовця 3 категорії 7-го рангу.

"Як свідчить перевірка діяльності цього чиновника, обіймаючи зазначену посаду він використовував своє службове становище всупереч інтересам служби, спричиняючи шкоду державним інтересам та підриваючи цим престиж виконавчої влади", - йдеться у повідомленні.

Фактично черкаські правоохоронці уже вдруге піднімають тему підробленого диплому Анатолія Бондаренка. Вперше – улітку 2006 року. Тоді за результатами перевірок Президент Віктор Ющенко своїм розпорядженням від 6 липня 2006 року звільнив А.Бондаренка з посади голови Лисянської РДА «у  зв'язку  з  виявленням  його невідповідності займаній посаді внаслідок недостатньої кваліфікації». Сам Анатолій Бондаренко неодноразово заявляв, що насправді став жертвою політичного переслідування з боку губернатора Олександра Черевка. А прокуратура і суди прийняли рішення про закриття справи про «несправжній» диплом.


реклама

Коментарі  

 
+1 #2 МК 21.08.2010 16:39
Парень хороший, но єто не проф., а учиться надо
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 справедливо 21.08.2010 16:29
Нова влада розглядає і УБЕЗ, і міліцію як підручних для команди "фас".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100