реклама

реклама

Голова антикорупційного комітету та голова ГО «Народний контроль» Євген Єзик невдоволений тим, що в межах міста знімають асфальт. Про це активіст повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці.

- Без жодних паперів, нічого не пояснюючи, знімають асфальт та готують під розташування серії кіосків… Я такого свавілля ще не бачив... Наразі звертаюся не як голова антикоркомітету, а як звичайний містянин, зупиніть свавілля! - звертається Євген Єзик до новообраного міського голови Черкас Анатолія Бондаренка.

Деякі користувачі соцмережі стали зауважувати, що Бондаренко ще не приступив до обов’язків, тож звертатися треба поки до діючої влади. У свою чергу, сам Анатолій Васильович відповів, що проводиться благоустрій площі біля Центру дитячо-юнацької творчості.

- Ніяких споруд, - наголосив Бондаренко.

У коментарі «Прочерку» начальник управління вуличної інфраструктури Черкаської міськради Сергій Отрешко повідомив, що жодних робіт там департамент не замовляв і порадив звернутися до муніпильної інспекції.

Начальник управління інспектування Черкаської міськради Олександр Давиденко повідомив «Прочерку», що там облаштовують зелену зону, а конкретніше газон і паркан, що буде аж до перехрестя – до світлофора.

– Там ремонтують тротуар з благоустроєм прилеглої території. Ми відріжемо дорогу від тротуару, відріжемо кіоски від тротуару, зробимо їм незручні умови і, можливо, вони звідти поїдуть, – сказав Давиденко.

реклама

Коментарі  

 
0 #9 Іван 20.11.2015 20:23
Цитую пенсіонер:
це територія Забєліна

А чи не забагато для нього? Це земля, що перебуває у власності міста. Замість того, щоб створювати нові робочі місця--вони скорочують й ті, що є на даний час. В чому логіка? У Забеліна й так чимало об'єктів в місті Черкаси: автостоянки, салони краси тощо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #8 Люка 18.11.2015 13:21
Хто вс...сь- Бондаренко. Еще не ставши мером его обвиняют во всем развале Черкасс. :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 dz 18.11.2015 13:16
да, красивий общепит, за десять метрів від світлофору, хороший общепит..
Рядом котики і собачки. Хороший общепит...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Pomidoroff 18.11.2015 11:13
Пенсіонеру Територія у користуванні Забєліна від тротуару по бетонним плитам, які він не ремонтував ще з часів, коли ліфчиками на них торгував. Справедливій Тротруари по бульвару ремонтували на 700 річчя (1986). Решта - від 70х років суцільна руйнація.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Справедлива 18.11.2015 07:40
Краще б відремонтували тротуари!!! Складається враження, що тротуари у нас не ремонтувались з 1900 року! Облаштування зелених зон, звичайно справа добра, але допоки мешканці міста будуть оббивати, а то й ламати ноги через ями на тротуарах? А про людей в інвалідних візках та про мам з колясками МОЖЛИВО ХТОСЬ НАРЕШТІ ПОДУМАЄ?!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Не вірю 17.11.2015 22:37
"Облаштування зеленої зони" припаде на початок грудня?! Та пішов разом зі своєю брехнею, Давиденко, і з "Залізякою", з яким договорена ця кіоскова афера, щоб списати все на "папєрєдніка"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 varvar 17.11.2015 21:40
Давиденко - брехун!!! Де докази?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Рамір 17.11.2015 20:33
Вірити Давиденку?
Тим більше,що на ньому анафема від Софронія.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 пенсіонер 17.11.2015 19:37
це територія Забєліна
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100