реклама

реклама

Черкащанина Сергія Амброса, бійця полку «Азов», посмертно нагородили відзнакою «Народний Герой України» – цією новиною поділилися у соцмережах побратими Амброса, пише «Козацький край».

Нагородження відбулося у Чонгарі – в «буферній зоні» на межі з окупованим Кримом – нині «азовці» несуть тут чергування на блокпостах і вже відзначилися у кількох гучних затриманнях ворогів України та контрабандистів. Сюди прибули і запрошені «азовці» з Черкащини та Миколаївщини – ті, хто служив з Амбросом в одній чоті.

«Нагорода була вручена дівчині Сергія та його рідному брату, – розповів один з учасників події. – Нам всім дуже не вистачає Амброса, і ми назавжди запам’ятаємо його гордий життєвий шлях!..»

Молодший лейтенант Сергій Амброс загинув від осколків міноментної міни у бою в Широкіному під Маріуполем 18 лютого 2015 року. 10 липня 2015 року Сергій Амброс посмертно нагороджений орденом «За мужність» III ступеня «за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі».

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Черкащанин 19.11.2015 14:52
Слава Герою, який поліг в бою за Україну!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100