реклама

реклама

Сьогодні у Будинку рад відбулась конференція на тему «Місцева демократія у польсько-українській співпраці 2015». Як відзначають організатори, цей захід слугує нагодою для зустрічі польських та українських партнерів, котрі реалізують спільні проекти у 2015 році.

Захід відбувався у рамках польсько-канадської програми підтримки демократії за сприяння Міністерств закордонних справ Канади та республіки Польща. Одним із організаторів був також і комітет виборців України.

- Польща має досвід, яким може поділитись із Україною. І ми сподіваємось, що вже скоро ми будемо ділитись досвідом України у створенні демократичного суспільства з іншими країнами, - зазначив Надзвичайний та Поважний Посол Канади в Україні Роман Ващук. - Черкаси – це центр України, а також центр громадської активності та центр участі громад у плануванні майбутнього.

Заступник голови Черкаської ОДА Юрій Сас подякував закордонним гостям за те, що відвідали Черкаси і передав вітання від самого голови ОДА Юрія Ткаченка, який не зміг відвідати захід, бо знаходився на бізнес-форумі у Києві. Також Юрій Сас підняв актуальну для країни тему:

- Коли мине криза? Коли ми припинимо отримувати допомогу і почнемо надавати її. Ми не тільки намагаємось підтримувати зміни, а й виступаємо їх ініціаторами.

Після офіційної частини присутні перейшли до дискусії на тему реформи місцевого самоврядування в Україні в 2015 році. Роботу конференції продовжать завтра з 10 години ранку.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 dz 27.11.2015 11:26
да, а може відновити традицію і з побратимами з Бидгоща таки посадити нові дерева, бо старі вирізали і вулиця стоїть гола.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100