реклама

реклама

Фронтмен гурту „Ефект метелика” Сергій Бобров перевтілився на сцені у янгола із закривавленим боді-артом на ногах, та пожежника, який пускає ротом вогонь. Театралізований спів – давня мрія заслуженого артиста України вокаліста черкаського гурту.

 „Хочеться завжди дивувати глядача, щоб кожна пісня стала маленькою виставою. А ще тому що в мені борються дві істоти, співак і актор: у цій боротьбі виникає емоція!” – каже «Прочерку» фронтмен Сергій Бобров.

spve1

Учасники гурту дивували цього вечора ще й виключно україномовними піснями, до кожної з яких Сергій дібрав яскраву деталь: шолом пожежника, маскарадну маску і навіть звичайні шалики.

„Крила дали знайомі, донька яких у дитячому садочку вдягала їх на свято, я побачив і вирішив використати їх і собі, шолом попросив в пожежній академії!”, - розкриває таємниці тижневої підготовки до шоу на „Співочих вечорах” Сергій Бобров.

spve2

До останнього навіть учасники гурту не знали, що саме готує їхній вокаліст для „Співочих вечорів”.

„Він казав, що це буде сюрприз і для нас вже на сцені. Особисто я боявся, щоб там нічого не загорілось, бо це ж усе було без репетцій”, - зінається гітарист гурту Євген Якшин.

spve3

Пускати вогонь ротом Сергій Бобров вміє вже протягом десяти років. Втім, зізнається, що виконує трюк неправильно: „Треба використовувати керосин, а я спирт. Співати після цього трохи складно тому, що спирт висушує у роті”.

Шліфував технічні елементи виступу Сергій Бобров вдома, каже, розкидував пір’я. Для концертного номеру пожертував власним комфортом: на пір’я розпоров свою подушку. За цей час опанував боді-арт: самостійно розмалював ноги у кров, з яких мала стікати червона фарба-кров.

spve4

„Це такий емоційний вибух, світ в якому ми існуємо примушує нас досягати мрії через біль, ходячи по склу! Різати ноги, але досягати свого”, - пояснює ідею Сергій Бобров.

Одна з найвідданіших шанувальниць вже вкотре без попередження влаштувала під сценою танцювально-театралізовану підтримку. Після такого шоу до офіційної сторінки гурту „Ефект метелика” в соціальних мережах доєдналось більше сотні нових фанів.

Усі фото – Ігор Бутенко

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Єлєна 22.08.2011 22:38
ох, знову ця фанатка була Т_Т
прикольний гурт :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Саша 22.08.2011 22:28
Сергій Бобров - великий талант. Не дочекаюсь коли відкриється театральний сезон щоб сходити на "Сад Гетсиманський" де він грає Андрія
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100