реклама

реклама

Учора завершився прийом заявок неурядових організацій, спрямованих на розв’язання важливих проблем життєдіяльності області, який стартував у Черкаській облдержадміністрації 16 листопада. Відсьогодні конкурсна комісія розпочала їхній розгляд.

Загалом же до участі в конкурсі надійшло 26 проектних заявок. Вони спрямовані на підтримку сімей учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб, людей з особливими потребами, профілактику ВІЛ/СНІДу, туберкульозу та онкологічних захворювань, а також на підтримку творчо обдарованої молоді й громадської активності.

До 4 грудня члени комісії будуть аналізувати їх для вивчення й оцінки щодо технічної, організаційної та фінансової спроможності на реалізацію кожного запропонованого проекту та на відповідність вимогам, встановленим Положенням про порядок проведення конкурсу з відбору соціальних проектів неурядових організацій. А вже цієї п’ятниці за результатами роботи комісії, до якої входять члени неурядових організацій та представники влади, будуть оголошені переможці конкурсу.

− Переможці отримають по 20 тисяч гривень на реалізацію власного проекту, − говорить директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Сергій Пасічник. – Крім того, неурядові організації можуть залучати й інші джерела фінансування не заборонені чинним законодавством для втілення своєї ідеї.

Загалом же, як зауважив Сергій Пасічник, у фонді конкурсу закладено 450 тисяч гривень призових коштів, інформують у прес-службі Черкаської ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100