реклама

реклама

ges Фінансових порушень на суму понад 400 тис. грн. нарахували ревізори КРУ в роботі філії «Канівська ГЕС» ВАТ «Укргідроенерго». Як повідомляє прес-служба КРУ, окремим працівникам Філії нараховувалась та виплачувалась матеріальна допомога на оздоровлення при звільнені, а не до щорічної відпустки, як це передбачено Колективним договором. Крім того, така допомога виплачувалася і фізичним особам, які не є працівниками Канівської ГЕС, а надають свої послуги по договору підряду. Від таких «благодійних дій» Філії завдано матеріальної шкоди на суму майже 7 тис гривень.

 Знайшли ревізори і порушення при виплаті доплат та надбавок працівникам установи, чи завдано  матеріальної шкоди на суму понад 140 тис гривень.

Встановили фахівці КРУ порушення в частині виплати працівникам Канівської ГЕС винагороди за підсумками господарської діяльності 2008-2010 років. Так, майже 15 тис грн. було безпідставно витрачено Філією через проведення нарахування та виплати винагород не лише штатним працівникам, а й фізичним особам, які виконували роботи за договорами підряду.

Крім цього, протягом 2009-2010 років у Філії не проводилося нарахування та виплата індексації заробітної плати працівникам, внаслідок чого працівники Канівської ГЕС недоотримали доходів на загальну суму понад 230 тис гривень.

За результатами ревізії на посадових осіб Філії «Канівська ГЕС» ВАТ «Укргідроенерго» складено протоколи про адміністративні правопорушення.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100