реклама

реклама

У Христинівській середній школі І-ІІІ ст. №2 відбулося відкриття меморіальної дошки пам’яті воїнам-захисникам патріотам Дмитру Георгієву та Володимиру Олійнику, які загинули під час проведення антитерористичної операції на сході країни.

У цей день біля будівлі школи І-ІІІ ст. №2 зібралися батьки загиблих, воїни АТО, козаки, представники духовенства, а також представники влади, щоб вшанувати пам’ять випускників цієї школи, які поклали своє молоде життя за Україну. Відкрили меморіальну дошку учасники АТО кіборги Віталій Паламарчук та Євгеній Кулібаба.

Пам’ять загиблих в зоні АТО присутні вшанували хвилиною мовчання.

Директор Христинівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Людмила Кравченко відзначила, що місце для пам’ятного знаку вибрано не випадково, адже спочилі воїни Дмитро та Володимир навчалися тут та є яскравим прикладом любові до своєї Батьківщини, її народу. Тож меморіальна дошка є найкращим вихователем патріотизму для майбутніх поколінь, які навчатимуться у цій школі.

Голова Христинівської райдержадміністрації Олександр Ковбасюк наголосив на високому патріотизмі та громадянській позиції наших сучасників, які сьогодні захищають суверенітет та територіальну цілісність України під час проведення антитерористичної операції на сході України.

– Допоки ми живі – житиме пам’ять про наших воїнів-земляків. Із меморіальної дошки щодня вони зустрічатимуть і проводжатимуть поглядом учнів, нагадуватимуть кожному з нас, що вони поклали життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні. Вшанування їхньої пам’яті – це не просто наш святий обов’язок, це наша шана і гордість за справжніх героїв, – говорить Олександр Ковбасюк.

Про це повідомляють у Христинівській райдержадміністрації.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100