реклама

реклама

Прокуратура Черкаської області належно та в повному обсязі підтримала державне обвинувачення в кримінальному провадженні за обвинуваченням одного із адвокатів, працюючих на території Черкаської області.

Цей адвокат протягом лютого-березня 2015 року підбурював черкащанку до надання неправомірної вигоди одному із суддів Черкаської області за вирішення питання на користь останньої, однак кошти судді не передав, оскільки такого наміру не мав взагалі та був затриманий на місці злочину.

7 грудня цього року вироком Придніпровського районного суду м. Черкаси адвоката визнано винним у скоєнні інкримінованих йому кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі), ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, та призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк 4 роки 2 місяці з конфіскацією всього майна належного йому на праві приватної власності. Мірою запобіжного заходу залишено домашній арешт до набрання законної сили вироку суду. Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Язон 09.12.2015 17:49
Ну,если уж приговор суда есть - почему имя не назвать? Может, не один человек от него пострадал?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 ........ ГЕТЬ!!!! 09.12.2015 13:30
Ось як би передав кошти судді, тоді інша справа. Не можна дури суддів!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100