реклама

реклама

Вандали обмалювали фарбою  пам’ятник жертвам Голодомору та політичних репресій. Фото сплюндрованого меморіалу зробила й виклала на своєму блозі в Інтернеті черкащанка, тренер з успіху Валентина Савченко.

 - Вчора о сьомій годині ми з чоловіком ішли в центр міста на святкування, - розповідає «Прочерку» пані Валентина. – Я була шокована тим, що побачила. Настрій був зіпсований і вже навіть на салют дивилася зовсім по-іншому.

Вандали очорнили пам'ять жертв Голодомору на 20-річницю Дня Незалежності України

Вандали очорнили пам'ять жертв Голодомору на 20-річницю Дня Незалежності України

Оскільки пані Валентина проживає в районі залізничного вокзалу, то повз пам’ятник, котрий установили в Першотравневому парку, ходить щодня. Торік разом із рідними та друзями вирішили його впорядкувати.

«Я, мій чоловік, наші друзі і знайомі об’єдналися навколо ідеї, щодо упорядкування території біля пам’ятника, - пише на блозі черкащанка. - Під час прибирання до нас підходили жителі та гості міста. Цікавилися – що і навіщо ми робимо. Хтось зробив для себе справжнє відкриття – раніше взагалі не бачив цього пам’ятника, а хтось подовгу стояв біля нього схиливши голову…»

Валентина Савченко з однодумцями з власної ініціативи прибрали коло пам'ятника минулого року

Валентина Савченко з однодумцями з власної ініціативи прибрали коло пам'ятника минулого року


Разом з іншими однодумцями родина Савченків хоче поприбирати біля пам’ятника й у цьому році. Уже замовили спеціальний засіб, щоб витравити бур’ян.

- Видно, що його робили дуже поспіхом, оскільки крізь камінці проросла трава. Торік жінки не те що попсували манікюр, вириваючи її, а постирали пальці до живого. Тому цього року ми підготуємося краще, - коментує Валентина.

реклама

Коментарі  

 
0 #11 Станислав 20.03.2012 09:29
Антифашисти сплюндрували пам’ятник жертвам Голодомору
http://www.sip-cn.org.ua/1370-antifashisti-splyundruvali-pamyatnik-zhertvam-golodomoru.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #10 Кому это надо? 27.08.2011 10:39
Памаранчеві вже не знають як підняти рейтинг з під плінтуса )))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #9 Справедливый 27.08.2011 10:35
*** Коммунисты, как раз, таким не страдают - в их рядах умные и образованные люди, в отличие от "тризубов" и "свобод", состоящих из агрессивного тупого ***. Сами опаскудили свой памятник и решили свалить на тех, кто сделал Украину великой республикой и спас от гитлеровской оккупации.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #8 NazarStodola 26.08.2011 16:06
Млже хтось вкотре тупо чекатиме на реакцію влади та міліції? Дарма. Це, якби з офісу комуністів по Дашковича, де тріпотить серпасто-молоткастий прапор неіснуючої держави , того прапора облили фарбою чи, нарешті, зняли та нас.али на нього, то було б і слідство, і суд, і термін покарання "вандалам". А над національними святинями знущайтесь на здоров"я. Владі начхати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #7 Славко 26.08.2011 15:20
А я вважаю, що це зробили бендеряки!..такі як оце ви. Бо тільки бендеряки люблять поточити ляси як вони люблять рідну неньку, а потім як шакалята вночі щось напаскудити. Ось так, дівчатка та холоп'ята!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Оксана Колісник 26.08.2011 09:54
Їй Бо, придурки! Хоч би 2010-й другою датою поставили, бо ж тільки й чуємо, що з 2010-го все у нас покращується, що не день, то "сьогодні". Не теперішнім комуністи це зробили - у них на таке здоров'я вже не вистачає. Це - шпана. З якої можуть вирости комуністи у майбутньому, як виросли колись на початку 20 ст.Але й серед коміністів вважалося, принаймні в останні часи, поганим знаком паплюження Християнських символів. Всі знали, що це погано позначається на житті всієї родини такого паскудника. Так буде і цього разу. Хай начуваються мами-папи, сестри з братами, дружини, діти - це не відмолити........
А чим, цікаво, можна відчистити камінь від тої гидоти?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 Микола 26.08.2011 09:23
Це справа рук виродків, діди та батьки яких вчинили цей голодомор. Як же треба ненавидіти людей,адже це горе спіткало не тільки українців, щоб так зомбувати свої нащадків,які на протязі двадцяти років носять за пазухою каменюку ненависті до Украіни. А де реагування прокуратури, їй до цього немає діла вона зайнята обслуговуваням влади, слідчий відділ якої знаходиться через дорогу?
Вклоняюся в пошані перед родиною Савченків.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #4 Н-да ! 26.08.2011 08:36
Комунисты, больше некому! А может и власть местная, насколько я знаю памятник на балансе в ОДА. Потом втихую прикроют и демонтируют, под видом ремонта, как это сделали кажется в Запорожье. Гидко, нация которая не уважает свое прошлое достойна забвения...

А где же наша славная и самая потужная оппозиция??? Где пан Даценко и прочая гопкомпания, в кустах сидят?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 NazarStodola 26.08.2011 08:22
Цікаво, будуть у помешканнях комуністів обшуки, дактилоскопія, вилучення доказових предметів та матеріалів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 NazarStodola 26.08.2011 08:19
Ну, і доки ми терпітимемо цю комуністичну наволоч?!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100