реклама

реклама

Сьогодні в Черкасах нагородили дітей, котрі посіли призові місця в двох обласних музичних конкурсах – «Пісні моєї бабусі» та «Нові імена України».

Нагородження співпало зі святом Святого Миколая, а тому, крім заслужених нагород, талановитих дітей порадували ще й святковими ласощами.

Як говорить голова обласного фонду культури Анатолій Волошин, загалом у конкурсах брали участь близько 70 дітей, 30 із яких отримали відзнаки.

– У цьому році традиційно пройшли наші обласні музичні конкурси. «Нові імена України» ми проводимо вже десь 25 років поспіль, «Пісні моєї бабусі» – 16-й рік поспіль. А сьогодні підбиваємо підсумки і нагороджуємо призерів, – каже пан Волошин.

Анатолій Волошин відзначає, що останніми роками рівень конкурсантів значно підвищився та припускає, що причиною цього може бути більш дбайливе ставлення як дорослих, так і дітей до патріотичної пісні у зв’язку з нинішніми подіями в Україні.

Голова фонду культури наголошує, що на Черкащині дуже багато обдарованих дітей. А серед них також є і справжні зірки обласних конкурсів останніх років.

Однією із цих зірок є переможець конкурсу «Нові імена України» 14-річний Марк Землянський. Він навчається у випускному 6-му класі музичної школи №2 та віртуозно грає на гітарі.

Радіє успіхам свого учня викладач Марка в музичній школі Світлана Мисак.

– Те, що наші учні здобувають нагороди, – це віддзеркалення нашої роботи, – говорить пані Світлана.

Викладачі музичних шкіл також цього святкового дня без подарунків не залишились. Їм вручили відзнаки та книжки. А лауреати конкурсів порадували присутніх виконанням своїх номерів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100