реклама

реклама

Родина рятувальників поповнилась 50 випускниками Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, які отримали дипломи найвищого освітньо-кваліфікаційного рівня – магістр.

В урочистостях з нагоди випуску взяли участь керівництво Інституту, голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко, начальник Управління ДСНС України у Черкаській області Віктор Гвоздь, голова федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко, а також багато почесних гостей.

За традицією присутні вшанували подвиг ліквідаторів-пожежних покладанням квітів до Монументу Героям Чорнобиля, після чого випускники, отримавши перше спеціальне звання лейтенант служби цивільного захисту, востаннє пройшли урочистим маршем по плацу Інституту, отримали дипломи та попрощалися із Прапором інституту.

Дякуючи ректорату, педагогам і наставникам за отримані знання та практичний досвід, прищеплені бажання вдосконалюватись та розвинуту любов до професії, випускники пообіцяли докласти максимальних зусиль, аби Інститут, який має давні уславлені традиції, і надалі пишався здобутками своїх вихованців.

Уже в понеділок, 21 грудня, семеро молодих лейтенантів з цього випуску, серед яких і дві дівчини, відповідно до розподілу Державної комісії, прибули до Управління ДСНС Черкаської області, в пожежно-рятувальних підрозділах якого будуть проходити подальшу службу.

Для оцінки рівня підготовки, а також індивідуальних можливостей молоді лейтенанти здали фізичні заліки, а також пройшли спеціальне професійне тестування.

Під час ознайомлення із Управлінням, із магістрами поспілкувалось керівництво управління.

Зокрема, начальник Управління генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Гвоздь, звертаючись до молодих співробітників зазначив:

– Сьогодні ви розпочинаєте свою практичну діяльність, під час якої будете займатися питаннями реалізації державної політики щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій. У непростий час ви прийшли до лав рятувальників. Достатньо сказати, що понад два роки Державна служба з надзвичайних ситуацій змушена працювати в надскладних умовах, проводити роботи в районах проведення антитерористичної операції. Усе це вимагає не лише самовідданої роботи та професійного виконання покладених на нас завдань, а й пошуку нових підходів до реалізації положень Державної політики у сфері цивільного захисту, – підкреслив начальник Управління.

Також під час спілкування він закликав нове поповнення завжди пам’ятати, що вони стали частиною особливого братерства самовідданих, мужніх професіоналів – справжніх чоловіків та жінок, для яких самопожертва, честь і гідність стали сенсом життя.

– Віднині Ви входите у відповідальний етап свого життя – втілення знань у практичну діяльність. На Ваші плечі лягає велика відповідальність за збереження та помноження славних традицій нашого Управління, – підкреслив Віктор Гвоздь.

Про це повідомляють у прес-службі ДСНС області.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Іван 23.06.2016 12:46
Виктор Михалыч никогда не колебался, а если и колебался то только вместе с генеральной линией партии...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Іван Шиятий 23.12.2015 12:15
А ЧОМУ ЦЬОГО ГВОЗДЯ ДО ЦЬОГО ЧАСУ ТРИМАЮТЬ ??? НАВІЩО ЦЕЙ ДІД РЕГІОНАЛ В ЦІЙ СИСТЕМІ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Семен 22.12.2015 21:25
Після пламенного виступу Гвоздь запросив губернатора на причал як колись з Тулобом,- Ностальгія!- сказав Віктор Михайлович.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100