реклама

реклама

Не допустити будівництва в екологічно чистих районах Черкащини нових фабрик з вирощування курей закликали під час сьогоднішньої сесії облради депутат від «Свободи» Юрій Ботнар та позафракційний депутат Валентина Коваленко.

У своєму зверненні до голови облдержадміністрації Юрія Ткаченка пан Ботнар, пославшись на думку виборців, закликав не допустити будівництва на території Чигиринського, Кам’янського та Черкаського районів промислових пташників без обговорення з громадами та без звернення уваги на екологічні та соціальні ризики. Юрій Андрійович закликав місцеву владу приділяти більше уваги сприянню екологічно чистим галузям промисловості та розвиткові туризму.

Його думку підтримала й Валентина Коваленко, яка переконана, що через будівництво «курників» може постраждати екологія історично важливих для всієї України районів.

реклама

Коментарі  

 
-7 #6 бульба 27.12.2015 20:33
Ви вже запроданці вели країну у европу. Дитя підвалів чи відомо тобі де працюють українці у европі а саме Польщі? На курниках у тому числі. Кому твоя екологія потрібна буде коли українців голодом заморять інтехратори. На смітник таких борців проти робочих місць і наповнення бюджетів сіл.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Селянин 27.12.2015 11:27
Нашли,но пока не поймали одного из тех,кто избивал голову села.который поддержал людей и не дал.развернуться строительству курятника на вверенной ему територии села-это хорошо.Но очень важно установить заказчиков этого избиения.а точнее покушения на жизнь этого героя(голову села)!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Чигиринець 25.12.2015 21:58
Люди порізному відносяться до Ботнара. Але за це звернення від імені переважної більшості чигиринців хочу сказати тобі, Юріє Андрійовичу, щире людське ДЯКУЮ ! Валентині Михайлівні також.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 О.ЧУПРИНА 25.12.2015 16:52
МОЛОДЦІ АНТИКУРНИКІВЦІ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Антон 25.12.2015 14:45
Не можна не поважати тверду позицію В.Коваленко. Не може Наша ряба купити її і все. Тому і має реальну підтримку людей, а не куплену перед виборами різними подачками.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 За дієтичну їжу. 25.12.2015 14:42
Вийщли популісти прокукарекали. Привела в списку бізнесменів, а тепер кричить ку-ка-раул. Не по словам потрібно судити по делам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100