реклама

реклама

Після низки смертей від ДТП на аварійній ділянці дороги Литвинець-Довжик (Канівщина) місцева громада своїми акціями протесту змусила владу взятися за завершення ремонтних робіт на цьому відрізку дороги.

– Якби це робилося вчасно і до кінця, смертей не було б, – наголосив, виступаючи сьогодні на сесії обласної ради депутат від ВО «Свобода» Володимир Волкович.

Він звернувся до директора ДП «Черкаський облавтодор», свого колеги по облраді Олександра Северина з проханням надати інформацію, яка має бути ширина дороги відповідно до проектно-кошторисної документації, яка вона є відповідно до акту виконаних робіт, а також про те, які роботи наразі ведуться на згаданій ділянці дороги. Пан Волкович також зазначив, що облавтодор періодично ігнорує запити, зокрема, журналістські.

Відповідь на свій запит «свободівець» попросив надати, відповідно до законодавчих норм, у десятиденний термін. Утім, Олександр Северин дав усну відповідь відразу, прямо з трибуни сесії. За його словами, власником доріг є Служба автомобільних доріг, а облавтодор – лише підрядна організація. Тому звертатися треба не до автодору, а до начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області Юрія Настенка.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 Роман 05.02.2016 12:26
Цитую Ukr:
Ви не кивайте один на одного, а зробіть нормально ту дорогу!!!

Для "особо одаренных" провожу аналогию: Вы являетесь владельцем квартиры (Служба автодорог - владелец дорог общего пользования, т.е. - за городом), нанимаете несколько бригад для ремонта. Одна бригада, например, ставит окна (по аналогии - Харьковский Аэрошляшляхбуд) , другая - делает "теплый пол". Может ли бригада, которая делала пол отвечать за "косяки" бригады, неправильно установившей окна, а тем более - устранять её огрехи (при этом - бесплатно)? За состояние квартиры вцелом отвечает её владелец, который по каким-то причинам принял некачественные работы у бригады строителей! Так и в случае с дорогой: спрашивать нужно с владельца - Службы автодорог в Черкасской области, а уж те пусть выясняют, почему подрядчик "накосячил" и получил за некачественные работы деньги!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Водій зі стажем 25.12.2015 23:36
Некомпетентніст ь депутатів вражає. Дійсно облавтодор лише виконує роботи, які визначає та оплачує Служба автомобільних доріг у Черкаській області, тобто є підрядною організацією.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Ukr 25.12.2015 17:37
Ви не кивайте один на одного, а зробіть нормально ту дорогу!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Реальный 25.12.2015 14:48
А до ж чого тут Облавтодор, коли цю дорогу ремонтував Харківський Аерошляхбуд, а власник дороги - Служба автодоріг?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100