реклама
Sucurity Police

реклама

Вихованки Позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Аміна Метеля та Ірина Каракай стали переможцями Міжнародного українсько-литовського конкурсу малюнків «Здай кров заради життя».

Організаторами творчого заходу є Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» та Литовський національний центр крові.

Учасниками конкурсу є діти і молодь за такими віковими групами: I – від 10 до 14 років (включно); II – від 15 до 22 років (включно).

Міжнародний конкурс проводиться з метою формування у дітей і молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни та на міжнародному рівні; популяризації ідеї добровільного безоплатного донорства крові в Україні та Литві; формування здорового способу життя серед дітей і молоді; підвищення значущості ідеї єдності дружніх країн в очах молодих учасників заради миру та майбутнього.

Мистецькі роботи оцінювались за такими критеріями: оригінальність ідеї, художнє виконання малюнку, новизна висвітленого сюжету, яскравість і виразність роботи, рівень інформативності, гасло, заклик, слоган.

На фінал конкурсу надійшло понад 11 тисяч робіт з усіх регіонів України.

Вихованки художніх студій візьмуть участь в урочистому нагородженні переможців і призерів конкурсу, яке відбудеться 5 лютого 2016 року в Посольстві Литовської Республіки в Україні (м. Київ).

У Багатопрофільному молодіжному центрі вітають юних художниць та їхніх керівників Галину Тимошенко та Ольгу Курську з перемогою.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100