реклама

реклама

25 серпня з нагоди 20-річчя незалежності України в обласній філармонії відбувся благодійний концерт відомого російського піаніста Луки Затравкіна. Про це інформує прес-служба Черкаської обласної державної адміністрації, яка власне і організувала захід.

 Цінителі класичної музики мали нагоду поринути у світ прекрасного – 21 річний музикант віртуозно виконував твори Сергія Рахманінова, Фрідеріка Шопена, Франца Шуберта, Людвіга ван Бетховена, Петра Чайковського, Іоана Баха у супроводі світодіодного лазерного шоу.

Незважаючи на юний вік, Лука Затравкін взяв участь вже в понад тисячі концертів, у тому числі й благодійних. Він є лауреатом 16 міжнародних премій. За зміцнення дружби між Україною та Росією Луку Затравкіна відзначено Почесною грамотою „Російсько-Українського товариства”.

Як повідомляє російська преса, Лука Затравкін – позашлюбний син відомого світського російського художника Нікаса Сафронова. Черкаський губернатор Сергій Тулуб називає Нікаса своїм другом. Зокрема, той малював портрет дружини Тулуба, коли той був Міністром.

Епатажний художник (ліворуч) був готовий відмовитись від сина, бо той був занадто товстий (Лука - праворуч)

Епатажний художник (ліворуч) був готовий відмовитись від сина, бо той був занадто товстий (Лука - праворуч)

Про сина Нікас дізнався коли тому виповнилося 4 роки. Художник давав трохи грошей матері Луки, а згодом став допомагати сплачувати участь сина у міжнародних конкурсах. Однак три роки тому, коли Луці виповнилося 18 років, батько був готовий відмовитись від сина через… надмірну вагу сина – той важив 159 кілограмів!

«Лука, сьогодні наша остання угода, - сказав Нікас синові, пише «Комсомольская правда». - Не схуднеш, ми більше не спілкуємось. Як би талановито ти не грав. Твій тато втомлюється шалено, але за собою слідкує. Візьмешся за вагу, то підемо по життю разом, будемо друзями. Якщо ні – залишишся хлопцем, який колись рахувався сином Нікаса Сафронова».

З того часу Лука схуд на 74 кілограми…

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Оксана Колісник 29.08.2011 22:27
Це було жахливо! Невже хлопцеві ніхто ніколи не скаже, що йому ще (як би це так м'якше сказати?) вчитися і вчитися? І в чому тут благодійність? Хто кого облагодіяв? Може філармонію - коштами за оренду залу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100