Колишній автомайданівець, а нині депутат Черкаської міськради від «Укропу» Руслан Зоря розкритикував дії активістів, які учора, в неділю, знімали портрети колишній керівників області в облдержадміністрації. При цьому «автомайданівців», які побували вчора у губернатора в ОДА, Зоря називає «так званими», а їх акцію – «пустопорожньою».

«Я, як один із засновників «Автомайдану» можу сказати лише одне – є єдина ГО «Автомайдан-Черкаси», яка дійсно стоїть на засадах розбудови громадянського суспільства, вкладуючи всі зусилля на боротьбу із реваншизмом та реакцією колишньої влади в Черкаській області. Його керівник Сергій Яковенко є поміркованою і абсолютно адекватною людиною, яка якщо і робить, то тільки по суті. Він та його хлопці не переймаються необхідністю чорнушного піару а роблять свою справу, приносячи користь місту. Саме вони доклали немало зусиль для боротьби з фальсифікаціями під час останніх виборів.

Натомість, окремі особистості, намагаючись реалізувати власні амбіції, не маючи що реально показати, вишукують будь-які приводи, в тому числі і абсолютно безглузді для того щоб створити інформаційний привід. Але, як то кажуть «А король то голый»…

І взагалі складається враження, що ця акція, насамперед, направлена на дискредитацію імені справжнього «Автомайдану», виконана на замовлення тих, кому він стоїть своєю позицією та діяльністю поперек їх жадібних горлянок. Проте, я впевнений, що люди відрізнять справжніх патріотів від звичайнісіньких найманців, які за копійку готові зрадити та знищити те що створювалось роками», – зауважив Руслан Зоря.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #4 Семен 26.01.2016 11:56
Цитую Реаліст Комаров:
Виявляється і ПС уже не ПС, і Автомайданів уже не один можна нарахувати. То де все таки правда?????

Ну судя по тому что Заря переметнулся в Укроп то правда только там.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Реаліст Комаров 25.01.2016 20:52
Виявляється і ПС уже не ПС, і Автомайданів уже не один можна нарахувати. То де все таки правда?????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 справедливий 25.01.2016 18:00
Щоб не було питань справжній автомайдан чи ні, Вам, якщо Ви себе називаєте справжніми необхідно було б робити зачистку тих осібей, які вдають з себе справжніх, але такими не є.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Семен 25.01.2016 17:50
Это же не с битой ларьки бомбить, можно и покритиковать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100