реклама

реклама

28 січня 2016 року на черговому засіданні Канівської міської ради депутати з ініціятиви свободівців більшістю голосів проголосували за звернення до Верховної Ради України щодо неприпустимости внесення змін до Конституції України, що створить умови для надання деяким районам Донбасу особливого статусу.

На початку сесії за пропозицією керівника канівських свободівців Сергія Засенка депутати хвилиною мовчання вшанували героїв Крут та канівців, що загинули в російсько-українській війні, зокрема депутата обласної ради свободівця Анатолія Чупилку, а також усіх українців, які поклали своє життя на вівтар Батьківщини.

Виступаючи під час обговорення звернення до Верховної Ради України щодо недопустимости голосування за зміни до Конституції, що створять умови для надання особливого статусу деякий районам Донбасу, голова фракції канівських свободівців Юрій Гамалій наголосив, що націоналісти ще у попередньому скликанні говорили про недопустимість таких змін та подавали на розгляд міської ради відповідні документи. Депутати більшістю голосів підтримали звернення авторства свободівців, крім двох депутатів від "Опозиційного блоку".

Також обранці громади підтримали низку свободівських депутатських запитів. Фракція ВО "Свобода" оголосила заяву про необхідність внесення правок до Закону України "Про державний б'юджет України на 2016 рік", якою скасовано обов'язковість індексації розміру плати за оренду комунального майна.

Депутати на сесії затвердили регламент та низку положень, що були підготовлені регламентною комісією, яку очолює депутат-свободівець Юрій Гамалій.

Про це інформує прес-служба Канівської районної організації ВО "Свобода"

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 Потап 31.01.2016 19:20
Це заслуга Радикальної партії, а не свободи! Піарщики...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Небайдужий 31.01.2016 17:18
https://youtu.be/NnlldmtheY8
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Зіновій 31.01.2016 01:06
Цитую Анархiст:
Вас не спитали дурнi.Шо сказала Ваша мати Меркель,та батько Байден,а ще дядько Оланд?Нишкнiть .

Ліки скінчились?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Небайдужий 30.01.2016 21:26
Зовсім сорому в свободівців немає. Ганьба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 Анархiст 30.01.2016 20:07
Вас не спитали дурнi.Шо сказала Ваша мати Меркель,та батько Байден,а ще дядько Оланд?Нишкнiть .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Ліліана 30.01.2016 19:08
Яка безсоромна брехня! Звернення до депутатів Верховної Ради від імені Канівської міської ради підготувала Радикальна партія Олега Ляшка, про підтримку цього звернення до голови м. Канева напередодні було надано депутатське звернення від голови Канівської міської організації Радикальної партії О.Ляшка Олександра Корнієнка. Він же і зачитав протест проти змін до Конституції України. І лише після його виступу встав Ю.Гамалій і закликав депутатів підтримати. Отже, Канівська організація ВО Свобода повелась дуже негарно, привласнюючи собі не свої заслуги. Ганьба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Кіндрат 30.01.2016 13:56
Закрутилося колесо, але привідних ременів немає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100