реклама
Sucurity Police

реклама

13 лютого, о 18:40 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на р. Дніпро поблизу м. Черкаси на дрейфуючій кризі знаходяться 5 рибалок, які самостійно не можуть дістатись до берега.


Одразу після отримання повідомлення на місце надзвичайної події прибуло відділення водолазних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Фахівці за допомогою катера на повітряній подушці «Пегас» зняли 5 рибалок з крижини та доставили їх на берег.

Зі слів чоловіків, вони вийшли на лід порибалити. Проте, коли почало темніти, частина криги, на якій знаходилися чоловіки, відкололася, після чого вітром її почало відносити подалі від берега. Зрозумівши всю серйозність ситуації, в якій опинилися, рибалки звернулися до Служби порятунку «101»  за допомогою. Завдяки ліхтарикам, які були у чоловіків, їх майже одразу помітили водолази, тож усі рибалки живі та неушкоджені змогли потрапити додому. Ніхто із врятованих медичної допомоги не потребував.

До рятувальної операції залучалося 7 чоловік особового складу та рятувальний катер.

Про це інформує управління ДСНС України у Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Петрович 16.02.2016 18:37
Завтра знову на кригу, бо кльов. А якщо шо то "То герой-рятівник завжди поруч" Так як на бігборді на дамбі. Тільки протягнута рука в нього не на допомогу, а сам він просить про поміч...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Петрович 16.02.2016 18:33
[quote name="Pomidoroff"]попали на бабки[/quotТ
Та ні, знайшли серед Дніпра, зняйли з криги, доставили до берега, провели лекцію, пофотографували ся і розпрощалися. Щось не чув я ніякого документа про відшкодування збитків рятувальним службам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Pomidoroff 15.02.2016 13:02
попали на бабки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Москаль Чарівник 14.02.2016 13:45
Пора їм вже торпедами мозги вправляти
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100