Майбутнього керівника майбутнього рибного патруля Черкащини можуть обрати серед шести претендентів на цю посаду. Щоб порадитися з громадськістю відносно кандидатури, до Черкас завітав керівник конкурсної комісії, перший заступник Голови Держрибагентства Павло Гвозденко.

Павло Гвозденко приїхав, щоб послухати думку громадськості

Павло Гвозденко приїхав, щоб послухати думку громадськості

– Коли в Держрибагентство прийшло нове керівництво, ми спробували дати працівникам можливість працювати по-новому. На жаль, нічого не вийшло. Тому ми вирішили ліквідувати старі органи рибоохорони і створити нові – набрати до них нових людей, – нагадав Павло Валерійович під час сьогоднішньої зустрічі з представниками громадських організацій «Автомайдан Черкаси», «Черкаський автомайдан», «Правий сектор», «Цивільний корпус Азов» та пресою. – Тобто – повне перезавантаження. Шанс попробувати себе даємо всім – і чинним працівникам, і тим, хто працював колись, і зовсім новим.

Кандидати в новий рибний патруль проходять психологічне тестування, перевірку фізичної підготовки, письмовий іспит і співбесіду за участю психологів і кадрових фахівців. Наразі набирають керівників і заступників керівників обласних структур, у тому числі й Черкаської. Голосування по кандидатурах заплановане на найближчу п’ятницю або понеділок. Після обрання новий обласний начальник (і його заступник) шість місяців проходитимуть випробувальний термін. Якщо за цей час вони себе зарекомендують з позитивного боку, їх буде призначено на постійній основі.

– Я не приймаю рішень, але від себе хочу сказати про кандидатів на посади в різних областях – їхній рівень, на мою думку... надзвичайно низький, – ошелешив слухачів Павло Гвозденко. – Є кілька осіб, про яких можна сказати, що «вони зуміли мене переконати». По решті я вагаюся і, найімовірніше, голосувати за них не буду. Краще провести ще один конкурс, розглянути ще більше претендентів.

Андрій Котиченко та "Автомайдан Черкаси" вже визначилися зі своїми "фаворитами" на керівні посади

Андрій Котиченко та "Автомайдан Черкаси" вже визначилися зі своїми "фаворитами" на керівні посади

По Черкащині наразі кандидатами на посаду начальника управління Державного агентства рибного господарства України є: колишній кадровик органів внутрішніх справ Сергій Ящук, колишній прокурорський працівник Олександр Поліщук, начальник юридичного відділу Черкасирибоохорони Дмитро Гаврилов і чинний начальник рибінспекції Черкаського району Анатолій Соловйов. На посаду заступника начальника претендують ті ж таки Сергій Ящук і Дмитро Гаврилов, а також колишній начальник золотоніського відділу геокадастру Олег Івченко і чинний старший інспектор рибоохорони Максим Жуков.

На прохання Павла Гвозденка представники черкаської громадськості висловили свою думку щодо кандидатур керівника і заступника керівника рибного патруля Черкащини.

– Наша організація вважає, що керівником може бути досвідчений юрист і фахівець галузі Дмитро Гаврилов, а заступником – чіткий виконавець Анатолій Соловйов, – вважає представник ГО «Автомайдан Черкаси» і член громадської ради при Черкасирибоохороні Андрій Котиченко.

Представники громадських організацій висловили стурбованість тим, як працювали попередні керівники рибоохорони – навіть якщо не брати корупційної складової, дехто з них, по суті, не виконував покладених на них повноважень – порушників відпускали, бо вони «люди хороші», а в декого з керівників діяльність зводилася до приготування обідів для гостей.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 слідство вели... 11.04.2016 13:52
Який Ящук??? Ви що??? Люди добрі. Його з міліції гнали, гнали-гнали, гнали...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Шукайте його в Чехії 16.02.2016 21:15
Задоволення йому хоч від цього буде!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100