реклама Делікат

Найбільшу заборгованість по Черкаській області за спожиті енергоносії (як за газ, так і за електричну енергію) мають підприємства Сміли й Умані. Про це на вранішній нараді в облдержадміністрації повідомив директор департаменту ЖКК Сергій Демиденко.

– Протягом років це вже традиція. Зокрема, найбільшими боржниками за спожиту електроенергію є КП «Водгео» – 4,7 мільйона гривень та КП «Уманьводоканал» – 2,7 мільйона гривень, що становить 40% від всього боргу області, – відзначив чиновник. – У Смілі, зокрема, ситуація складна через невідповідність тарифів економічним затратам.

Міський голова Сміли Олексій Цибко пояснив, що в економічній скруті підприємств винна попередня влада:

– Там працювали схеми і ці борги залишилися з минулого року. Тоді всі все знали, та ніхто нічого не казав. Тому нами до Обленерго була подана пропозиція щодо реструктуризації боргу.

Вислухавши Цибка, голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко порадив йому звернути увагу на державні програми, які нині існують для розвитку комунальної сфери.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Люстратор 22.02.2016 21:38
У всіх бідах завжди винні попередники.А закриті школи.зруйновані дороги.знецінена валюта і багато іншого теж попередники.Як хочеться нецензурщини.ДІСТАЛО.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 прохожий 22.02.2016 17:27
Відключити всіх боржників від енергопостачанн я, тоді в них і кошти знайдуться на погашення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100