реклама

реклама

Міліція критикує мера, який "вкручує" лампочки, а не дає гроші правоохоронцям

Міліція критикує мера, який "вкручує" лампочки, а не дає гроші правоохоронцям

В багатьох районах області втілено в життя програми з профілактики злочинності – органи місцевого самоврядування допомагають дільничним інспекторам міліції, виділяючи житло, приміщення для прийому громадян, кошти на транспорт та паливно-мастильні матеріали. Зокрема, в Черкаському районі на вирішення проблем безпеки громадян виділено 100 тисяч гривень, Уманському – 35 тис., Тальнівському – 41 тис., Христинівському – 29 тис., Маньківському – 20 тис. – і така співпраця прослідковується у всіх районах та містах Черкаської області, крім… міста Черкаси, повідомляє сайт обласної міліції.

 На останній сесії міської ради, де за ініціативи депутатського корпусу було винесено на розгляд питання правоохоронної діяльності та обговорення питання про те, як зробити наше місто безпечнішим, виступалидепутати, які порушували питання встановлення відеонагляду у більш криміногенних місцях міста, допомоги патрульно-постовій службі, виділення транспорту дільничним. Та « на цій сесії всі почули рішуче «ні» від тієї особи, яка перша повинна вболівати за безпеку і спокій громадян свого ж міста – міського голови!», - йдеться у повідомленні прес-служби черкаської міліції.

Сергій Олегович Одарич має свою думку щодо боротьби зі злочинністю в місті. Замість відеокамер в більш криміногенних місцях він пропонує «вкрутити лампочки» для освітлення і створити там гуртки для неблагополучної молоді, щоб у них не було вільного часу для скоєння протиправних дій. А стосовно співпраці з правоохоронцями в боротьбі з злочинністю та її профілактикою, мер безапеляційно заявив, що це – не його діло, а діло держави, і нехай вона цим і займається, а «фінансувати бідних» він не збирається. Тож, як продовжують у прес-релізі обласного УМВС «дивно чути такі слова від людини, яку обрали черкащани саме для того, щоб він переймався проблемами міста та його мешканців, наше місто вже прославилось тим, що має не автошляхи – а приблизні напрямки, тепер у нас є від мера й нові «напрямки» профілактики злочинів та правопорушень».

реклама

Коментарі  

 
0 #14 15 вересня 2011 року 15.09.2011 19:09
Сергій Олегович вже взявся за ремонт доріг. Ура!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #13 Щодо коштів 12.09.2011 11:22
Цікаво, а яка сума коштів в рік "надходить" Управлінню МВС від бізнесу?
Може того буде і достатньо, якщо навести "благодійний лад".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #12 STOP КОРУПЦІЯ 11.09.2011 11:03
ЗА КОЛИШНЬОГО НАЧАЛЬНИКА УМВС ОЛЕГА КОЧЕГАРОВА ПУБЛІЧНОГО "РЕВИЩА" НЕ БУЛО,
А ВСЯ СИСТЕМА МІЛІЦІЇЇ ЗАВЖДИ БЕЗПЕРЕБІЙНО ПРАЦЮВАЛА.
І НАЙГОЛОВНІШЕ ТЕ, ЩО РАНІШЕ СЛУЖБА В МІЛІЦІЇ "ПРИВАТНИМ БІЗНЕСОМ" НЕ БУЛА,
І ДУЖЕ ПРИКРО, ЩО ЗАРАЗ ГОТІВКА - Є ВЖЕ МІРИЛОМ СЛУЖБОВИХ ВІДНОСИН.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #11 Выборец 09.09.2011 19:12
Смешно читать о том, что Одарича выбирали. Кто и сколько таких? Все же прекрасно понимают, что был сплошной фальсификат! Деньги Бродского - и все о'кей!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #10 Ланос 09.09.2011 16:31
Якось однобоко виходить. Чомусь "Прочерк" побоявся згадати про виступ нач. мун. інспекції Швець, яка звинуватила міліцію у кришуванні стихійної торгівлі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #9 Вадим 09.09.2011 13:20
Достали уже глотки грызть друг другу, занялись бы городом, страной.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 Ант 09.09.2011 12:05
Хай міліція не дивується, а заведе кримінал на нього. Матеріалів достатньо. А якщо боїться, то немає чого і дивуватися :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 Ну-да! 09.09.2011 11:53
Менты в своем амплуа, " преступность в городе такая-то, потому что мол вон тот виноват, но не мы"! Мы мол вообще тут не при делах !!! :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Критик-а 09.09.2011 11:34
Уважаемая милиция, за те хабари которые вы тянете с людей можно было бы уже озолотить ваши расходы! так что чья бы корова мычала! :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 карамелька 09.09.2011 10:42
Міліцію зарахували до бідних :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100