реклама

реклама

likv У зв’язку з наближенням початку опалювального сезону Черкасах Служби утримання будинків розпочали роботи по заповненню водою  системи опалення у будинках. Про це інформує прес-служба Черкаської мерії

За словами директора департаменту житлово-комунального комплексу МВК Олександра Риджанича,  це обов’язкові роботи з підготовки до початку  опалювального сезону, які здійснюються комунальними службами щороку восени.

Тому прохання до всіх мешканцівсамовільно не проводити ніякі роботи у системі опалення (заміни батарей тощо) без погодження Служби утримання будинків. У разі, якщо впродовж весняно-літнього періоду, коли було відсутнє опалення, мешканці квартир втручались у систему опалення (здійснювали ремонт, заміну, перенесення батарей і т.д.), необхідно обов’язково бути присутнім вдома, коли у їх будинку здійснюватиметься заповнення  системи водою. Таким чином вдасться виявити, та максимально швидко відреагувати на порив чи протікання радіатора (в разі неякісно проведених робіт).

Про час проведення робіт із заповнення системи опалення водою у конкретному будинку буде додатково повідомлено на дошці оголошень біля  під’їзду.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Оксана 14.09.2011 20:40
Шановний пане Риджанич!Вам би потрібно повідомляти жителів міста за якими адресами і коли будуть проводитись роботи по заповненню систем опалення, адже жителі міста працюють мабуть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100