реклама

реклама

У Христинівському районі обрали нового голову районної ради. Ним став Микола Передрій. Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації.

У ході сесійного засідання Христинівської районної ради, що відбулося 9 вересня, було розглянуто важливе організаційне питання – депутати одноголосно підтримали заяву голови районної ради Володимира Мастилка про дострокове припинення ним своїх повноважень.

Опісля висунення та представлення кандидата на посаду голови, в результаті таємного голосування, новим головою Христинівської районної ради обрано депутата Миколу Передрія. До цього Микола Архипович працював директором дослідного господарства «ДП «Христинівське».

Як повідомляв «Прочерк», працівники УБОЗу викрили злочинну групу з ознаками організованості, якою було скоєно ряд тяжких злочинів – шахрайство та отримання хабара в особливо великих розмірах. Раніше голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб повідомляв про затримання за корупційні дії вищих посадових осіб Христинівського району. Вже екс-голова Христинівської райради Володимир Мастилко - член Партії регіонів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100