реклама

реклама

odarych В Україні треба припинити практику надання пільг. Бо там, де з’являється пільга, з’являється корупція. Таку думку сьогодні на прес-конференції висловив міський голова Черкас Сергій Одарич.

 – Жодну пільгу проконтролювати неможливо. Більш того, я стверджую, що будь-яка пільга є основою корупції. Більшість корупційних дій, які кояться у державі, вони кояться на підставі пільг. Тому з пільгами треба завершити раз і назавжди. Держава повинна набратися мужності, забути про рейтинги і прийняти рішення – все, пільг у нас нема ні для кого, – зазначив Сергій Одарич.

Тим людям, які в силу своїх досягнень заслужили підтримку з боку суспільства, держава, на думку мера, повинна видавати грошову допомогу. А «там, де з’являється «корочка», якась картка, з’являється і підробка. Там з’являється чиновник, який вирішує, кому давати корочку, а кому – ні».

– Підніміть одну просту тему. Скільки у нас в Черкасах за останній місяць з’явилося високопоставлених інвалідів? От вам яскрава корупція! Людина працювала і все було добре, а виявляється вона інвалід… Якщо підняти діагнози, то може виявитися, що людина, яка до цього очолювала потужні департаменти, управління, служби, насправді, відповідно до діагнозу, не може піднятися на другий поверх, бо може втратити свідомість. Ось що означає пільга! У нас за минулий тиждень ще один інвалід в департаменті ЖКГ виявився. І у нас вже їх в мерії більше десяти. І звідси вірус перенісся в обласну адміністрацію, – зауважив Сергій Одарич.

Згадавши про «інвалідів», він поінформував, що оскільки звільнився начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Михайло Коваленко (який зібрався йти на посаджу заступника міського голови Сміли), то цю посаду запропонували колишньому головному комунальнику Черкас Василю Старикову.

– Але оскільки він інвалід, то він відмовився. І він прислав досвідчену кандидатуру – пані Музику, – з нотками іронії сказав Сергій Одарич.

(Ірина Музика – опонентка мера в питаннях реформування РЕУ, колишня начальниця РЕУ-1 – Ред.).

реклама

Коментарі  

 
-8 #8 Ну-да! 14.09.2011 11:52
"Проте всім, хто критикує "злочинну владу", потрібно невтомно задавати самим собі запитання: а що особисто я (моя команда, якщо вона є, звичайно) – будемо робити на місці тих, кого критикуємо? Поки щодо конструктиву все критикани мовчать, як риби"

http://blogs.pravda.com.ua/authors/montyan/4e6f84779d618/
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 server 14.09.2011 11:45
Удивляет, что все знают, что инвалидность покупается за определенную сумму и никто не занимается теми врачами, которые это делают. Почему это никого не волнует? Мой знакомый - Чернобылец 3 кат. Все кто сним был в Чернобыле сделали себе инвалидности или 2 кат. Ему тоже предлагали за определенную суму. Мало того чиновники, которые работают с Чернобыльцами сделали удостоверения себе и своим детям и знакомым и пользуются всеми льготами. Где прокуратура, УБЕЗ и т.д.???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Оксана 13.09.2011 21:08
Вельмишановний 123 подивіться якими керівниками ви себе окружили, а тоді будете говорити за інвалідів, якби службовці органів місцевого самоврядування мали ті статки що і ви,то вини б інвалідність не оформляли, так що не заздріть їм.Це ви собі можете позволити поїххати в любу країну світу, а люди й сусідньої ПОЛЬЩІ не бачили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Оксана 13.09.2011 21:04
Сергію Олеговичу потрібно подивитися кого він призначив Директорами департаментів, невже не було у міськвиконкомі більш-досвідчених фахівців? А Старікова і Музику не потрібно хаяти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Светлое будущее 13.09.2011 19:42
Одарич думает, что всегда будет жив и здоров и при власти. Ох, божечка ж все видит! Да воздастся каждому по заслугам! Аминь!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Мойша 13.09.2011 09:56
Наверное пан Одарич перегрелся. Борьбу с корупцией перепутал с геноцидом пенсионеров, афганцев, чернобыльцев :o
Это ему нужно разобраться с кого он брал на работу и с кем работал. Пусть сначала разберется с своими 9 заступныками, нужны они или нет, а потом сует свой нос в дела тех кто воевал или принмал участие в ликвидации ЧАЕС. Это его подчиненые "продают" его же лизоблюдам-руководителям липовые удостоверения.
Начните с себя 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Дурдом в королiвствi 12.09.2011 21:00
Одарич вважае Музику не досвiдченим комунальником? То Дзюба досвiдченiший, правда? Розвалив все на свiтi i змився. А тепер з Одаричем потихеньку качають грошики через приватну фiрму i О'КЕЙ !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #1 123 12.09.2011 17:53
Скільки у нас в Черкасах за останній місяць з’явилося високопоставлен их інвалідів? От вам яскрава корупція! Людина працювала і все було добре, а виявляється вона інвалід… Якщо підняти діагнози, то може виявитися, що людина, яка до цього очолювала потужні департаменти, управління, служби, насправді, відповідно до діагнозу, не може піднятися на другий поверх, бо може втратити свідомість. Ось що означає пільга! У нас за минулий тиждень ще один інвалід в департаменті ЖКГ виявився. І у нас вже їх в мерії більше десяти. І звідси вірус перенісся в обласну адміністрацію, – зауважив Сергій Одарич. 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100