П’ятниця, 25 березня, в Черкасах оголошена днем трауру. З 11 години на Соборній площі міста розпочнеться церемонія прощання з загиблим Героєм, учасником АТО – Маламужем Олександром Вячеславовичем. Про це повідомили на сайті Черкаської міськради.

У 12.00 в Черкасах оголошено загальноміську хвилину мовчання як знак пошани та безмежної скороботи за Олександром та десятками черкащан, які поклали свої життя, захищаючи  територіальну цілісність  та суверенітет України в зоні АТО.

У зв’язку з цим міська влада  звертається до всіх черкащан прийти на Соборну площу та належним чином вшанувати пам’ять загиблого.

Керівників підприємств всіх форм власності просимо приспустити державні прапори на будівлях, а також скасувати всі розважальні заходи, заплановані цього дня.
Похоронять Олександра на Алеї Слави учасників АТО на кладовищі №4.

Олександр  народився 18 липня 1985 року в Черкасах. Служив у 2-му батальйоні спеціального призначення НГУ «Донбас». Як інформують на сайті «Книга пам’яті», ранком 29-го серпня 2014 р., під час виходу з Іловайського котла, їхав у кузові броньованої вантажівки КАМАЗ у складі автоколони батальйону «Донбас» по дорозі з с. Многопілля до с. Червоносільське Донецької області.

При в’їзді до с. Червоносільське по автомобілю  вистрілив російський танк.  Олександр загинув разом з сімома побратимами, що знаходились у вантажівці.

8 жовтня 2014 року тимчасово був похований на Краснопільському цвинтарі м. Дніпропетровська  як невпізнаний герой. Згодом тіло ідентифікували за тестами ДНК.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #4 Іра 23.03.2016 21:02
Щирі співчуття рідним і близьким!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #3 Батрахоміомахія 23.03.2016 19:57
Це що за падли мінусують "Слава героям!" ? Подумайте про батьків цього хлопця. Сволота!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Таки да 23.03.2016 17:58
Світла пам*ять йому буде нашою подякую. До чого тут день трауру? Невже не вистачило б хвилини мовчання? Суть не в тому, щоб приспустити прапори, а в тому, коли ж нарешті ця війна закінчиться. Інакше траур у нас треба оголошувати щодня. Хіба траур щось змінить у житті родини загиблого, зменшить її тугу і душевний біль? І ще . Великорозумна прес-служба мерії навіть не сподобилась написати текст без помилок, ще й з чужого сайту передерли інфу безграмотну.Це така ознака поваги до героя? Патякають про пошану та скорботу, а про людину два слова докупи стулити не здатні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Олександр 23.03.2016 17:44
Героям слава!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100