реклама

реклама

tuuutrrr Одне з найболючіших питань для Черкащини – утилізація відходів. Так, сміттєзвалище під Черкасами переповнене і його вистачить не більш як на три місяці. Тож обласна влада хоче залучити інвесторів до будівництва на Черкащині сміттєпереробних заводів. Про це 9 вересня під час зустрічі з журналістами України повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

 – Коли приїхав працювати на Черкащині, поїхав подивитися на сміттєзвалище під обласним центром, бо воно найбільше. Зараз там залишилося роботи на три місяці. Відомо, що земля під сміттєзвалищем була передана якійсь фірмі на п’ять років в оренду і та фірма обіцяла внести інвестиції і побудувати там сміттєпереробний завод. Але з орендарями провели декілька зустрічей, але вони так нічого і не зробили. Тому питання будівництва такого заводу – одне з перших, яке ми ставимо перед інвесторами, – повідомив Сергій Тулуб, зазначивши, що області потрібно три сміттєпереробні заводи: – У Черкасах, Умані і Золотоноші.

За словами губернатора, розмова на цю тему велася з сімома інвесторами. Зокрема, і з генеральним директором Китайської національної інвестиційної компанії.

– Це потужна структура з обсягом реалізації 15 млрд євро. Ми надали усі необхідні документи і очікуємо від них якоїсь відповіді, – зазначив Сергій Тулуб.

Губернатор також повідомив журналістам, що у рамках співпраці з інвесторами, обласну владу цікавить не лише будівництво сміттєпереробного заводу.

– Нас цікавить і шляхопровід через Дніпро, цікавить задіяність наших повітряних, водних і наземних шляхів. А це б дало змогу Черкащині стати не лише географічним, а й транспортно-логістичним центром, – зазначив Сергій Тулуб. – Уже сьогодні в нас працює дуже багато інвесторів, особливо в агропромисловому комплексі з різних країн світу. У нас є гарні приклади співробітництва з німецькими, французькими інвесторами…

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Ню-ню 13.09.2011 13:19
Цитую Михалыч:
Надеюсь, решит

Надейся. Аэропорт уже "решил" :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Михалыч 13.09.2011 08:55
Надеюсь, решит
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100