реклама

реклама

Кожен день: крос, турнік та вправи на спину – так провів свої канікули один з найвищих гравців «Черкаських Мавп-96» – Владислав Васільєв. Про це інформує прес-служба клубу. Дещо подібна, однак індивідуальна програма на літню відпустку була роздана кожному гравцю  черкасців тренером команди – Максимом Міхельсоном. Сам тренер зауважує, що нарешті цієї осені побачив, що хлопці ретельно виконували програму – результат красномовний: майже кожен серйозно додав у м’язовій масі, дехто відчутно підріс. Васільєв виріс на два сантиметри. Середній командний зріст за це міжсезоння піднявся на 3-4 сантиметри.

 Зараз чемпіони України у своїй віковій категорії продовжують підготовку до нового сезону. Проводять по два тренування кожного дня. Програма, яку написав відомий в Черкасах тренер Анатолій Нечіпоренко, має на меті закласти солідний фундамент фізпідготовки баскетболістів. А зважаючи на те, що «Черкаські Мавпи-96» протягом сезону воюють на багатьох фронтах (включаючи два чемпіонати ВЮБЛ і Євролігу), – це їм вкрай необхідно.

фото - http://www.mavpabasket.com

фото - http://www.mavpabasket.com


«Бачу, що хлопці в літку відповідально виконували індивідуальні програми, які я роздав кожному перед відпусткою, – дещо набрали у м’язовій масі і від цього стали трохи сковані. Зараз нам потрібно підтягнути техніку, пригадати попередні взаємодії  на ігровому майданчику і вже після цього проводити спаринги й стартувати в чемпіонаті України та Євролізі», –  зауважив Максим Міхельсон.
До речі, вдало стартувати в Євролізі від черкаських юнаків вимагають обставини: справа в тому, що «Черкаські Мавпи-96» перший тур цього престижного турніру прийматимуть саме в Черкасах. Наприкінці листопада вболівальники матимуть нагоду поспостерігати за матчами підгрупи, де виступають черкасці в ПС «Будівельник».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100