реклама

реклама

4 квітня в Черкаській області почалася маштабна благодійна акція від Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця". Це вже 11 акція від фонду, спрямована на збір коштів для закупівлі медичного обладнання в реанімаційне відділення Черкаської обласної дитячої лікарні. До акції в області активно долучилися підрозділи ОДА, міськвиконком, Обласний центр соціальних служб та дирекції навчальних закладів області.

- Акція спрямована рятувати життя дитячих сердець. Вже 11 рік ми доводимо свою ефективність, прозорість та реальну допомогу.  Нам важлива підтримка не тільки влади, але й небайдужих людей. Ми налаштовані рятувати життя надалі, а головне  - повернути людям довіру до благодійної сфери в тому числі до фонду. Тож запрошуємо всіх приєднуватися та творити добро разом з нами! - повідомив обласний координатор акції Владислав Вітер.

Дана акція триватиме до 24 квітня та завершиться благодійним фестивалем "Реанімація", де запрошеними гостями будуть представники шоу-бізнесу. Також у рамках акції заплановані інші заходи, зокрема концерти та марафони.

Про це інформує прес-служба ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 бульба 09.04.2016 00:44
Кодло досить дітей розводити. Кого ви тролите недолугі. Діти що гроші мають? Батьки ледь обувку та книжки можуть оплатити а ви ще й тут берете. В тому то й різниця зі злочинною владою. Бо ті доїли і віджимати у мільйонерів собі подібних а це шобло обдирає останнє з простого люду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Л 08.04.2016 14:14
Статтю не читала. Вистачило заголовку і фото. Країні ,чиновникам не стидно за таке ?! Чому при збиранні коштів (вже 11 раз !) залучають дітей ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100