Частина тролейбусів у Черкасах простоює через несправності які не можуть усунути через нестачу запчастин. Зокрема, новенький тролейбус БКМ-321, який у 2012 році подарував Азот, вже півтора місяці простоює і не возить черкащан, пише на своїй сторінці у «Фейсбуці» представник громадської ради при комунальному підприємстві Валерій Мироненко.

«Все через те що там пошкоджене лише лобове скло.... Вже більше місяця ніяк не вдається вирішити цю проблему. Крім того вже більше двох місяців стоять два ЛАЗи і більше 10 тролейбусів ЗІУ, і це в той час коли на вулицях міста не вистачає тролейбусів і мешканці постійно скаржаться на відсутність тролейбусів і нестачі їх на лінії. А все через катастрофічну нестачу запчастин, починають один тролейбус повністю розбирати щоб запустити два інших, ресори зварюють між собою вдаючись до будь-яких методів щоб хоч якось випускати тролейбуси на лінію....... А Керівництво і міська влада ще й на придачу примушує їздити до аеропорту, де через розбиту дорогу машини постійно ламаються і сходять з лінії...... З такими темпами скоро в Черкасах не буде на чому возити пільговиків і жителів міста...... Дякуємо нашій владі за обіцяні зміни і результати....... Прослідковується діяльність попередників і Одарича....» – зазначає Валерій Мироненко.

реклама

Коментарі  

 
+7 #2 Свояк 11.04.2016 10:44
З тролейбусу відката не отрмаєш, а з ремонту доріг майже відразу - тількино гроші перерахували....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Слесарь 11.04.2016 10:19
Выход есть. Купить у Азота 19 тролейбусов, собрать из них 5 рабочих и проблема решена. А остальные 14 хоть и неисправные, зато будут на запчасти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100