реклама

реклама

За результатами останнього засідання черкаської адміністративної комісії було накладено штрафів на загальну суму понад 26 тис. грн. Оштрафовано 28 порушників.  На адмінкомісії було розглянуто 30 протоколів про адміністративне правопорушення, складених муніципальними інспекторами за два тижні. Ще 15 протоколів направлено на розгляд адмінкомісій інших населених пунктів за місцем проживання порушників.

Найчастіші порушення – несвоєчасне косіння травостою, об’єктів рослинного карантину та неналежний санітарний стан територій, за  що оштрафовано 12 осіб.

Також накладені штрафні санкції: за несанкціоновану торгівлю на вулицях – 6 осіб, за встановлення малих архітектурних форм без дозволу – 3 особи, за самовільне встановлення літнього майданчика – 1 особа, за проведення земляних робіт без ордеру – 2 особи,  за розміщення оголошень на опорах ліній електропередач – 2 особи, за спалювання листя та сміття – 2 особи.

Директор департаменту муніципальної інспекції Ольга Швець розповіла, що інспекторам муніципальної інспекції інколи доводиться самостійно  гасити сміття, яке підпалюють люди.

Подібний випадок днями стався у мікрорайоні «Дахнівка».

— Два чоловіки вивантажили сміття з контейнеру, розсортували  його на купки і одну з них підпалили. Це помітили наші муніципальні інспектори, які в цей час здійснювали патрулювання у Дахнівці. На порушників було складено протоколи, спалювання припинено Довелося заливати вогнище водою з Дніпра. Вразило, що одна з куп сміття, вивантажена з контейнера, складалась із залишків невідомих тварин та їхніх шкірок. Якби наші хлопці вчасно не спрацювали, все це горіло б над Дахнівкою, — розповіла Ольга Швець.

Також, за її словами, на минулому тижні на виконання приписів департаменту муніципальної інспекції було демонтовано три несанкціоновано встановлених  малих архітектурних форми, серед яких  1 автотрейлер і 2 споруди для торгівлі кавунами.

Про це інформує прес-служба МВК. Фото надані прес-службою.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100