реклама

реклама

Представники приватного акціонерного товариства «Вентиляційні системи» зустрілися з безробітними, які зареєстровані в Золотоніському міськрайонному та Лисянському районному центрах зайнятості, щоб запропонувати їм роботу на провідному вітчизняному  підприємстві з виготовлення модульних вентиляційних систем. Про це повідомляє прес-служба обласного центру зайнятості.

Продукція акціонерного товариства відома під торговою маркою «Вентс» та «Домовент», успішно продається в Україні та понад 90 країнах світу. На підприємстві працює понад дві тисячі осіб. А внаслідок збільшення виробничих потужностей підприємства, до них повинно приєднатися ще сто нових працівників. Саме цю пропозицію й розглянули під час міні-ярмарку вакансій в обох центрах зайнятості.

Провідний спеціаліст відділу кадрів приватного акціонерного товариства «Вентиляційні системи» Віталій Луценко детально зупинився на основних вимогах до майбутніх працівників, графіку роботи, функціональних обов’язках та рівні оплати праці. Потенційні працівники заповнили анкети претендентів й чекають тепер на подальше працевлаштування.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100