Перший пивний фестиваль «Смак пива» відбувся у Черкасах у парку 50-річчя. Понад тисячу літрів пива випили учасники свята. Хмільний напій скуштувати збиралися за довгими столами родинами і великими компаніями. Про це інормує прес-служба Черкаської мерії.

 – Ми намагалися вгодити всім, тому завезли аж двадцять сортів пива від українських та іноземних виробників. А до пива пропонували рибу, шашлики та баварські ковбаски, – пише у своєму інтернет-щоденнику директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький.

ексклюзивне відео - Cергій Єфімов

Утім найбільше пощастило 26-річному черкащанину Олегу Гаращенку, який на пивному аукціоні безкоштовно виграв 15 ящиків хмільного напою по двадцять пляшок у кожному.

– Ми схитрили і спочатку запропонували пивоманам давати гроші за секретний подарунок. Олег виявився найазартнішим і виклав аж 1600 гривень, які по закінченні торгів ми йому повернули, – ділиться організаційними моментами Олександр Романович .

Саме ж свято минуло без неприємних випадків. Попри чималу кількість випитого відвідувачі фестивалю поводили себе більш-менш культурно. За порядком слідкувала охорона «Дирекції парків» та працівники патрульної служби. Правоохоронці також пильнували, щоб пиво не куштували неповнолітні. Організатори навмисне проводили фестиваль подалі від дитячих майданчиків та атракціонів, на огородженій території.

Фестиваль планують зробити традиційним.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Фест. 20.09.2011 11:05
А би на благо міста та черкащан.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Так точно! 20.09.2011 09:08
Де ви там побачили "німецький зразок"?! У трьохлітрових банках і пластикових стаканчиках? Я-я, натюрліх, саме так чинять на "Октовер фесті", ... Радуцький! 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100