реклама

реклама

Члени виконавчого комітету сьогодні підтримали проект  рішення міської ради «Про нагородження пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси»  І ступеня (посмертно) Маламужа  Олександра  В’ячеславовича – бійця   батальйону «Донбас» та Галву В’ячеслава Анатолійовича – полковника ГУР МО України, які героїчно загинули у серпні 2014 року під час  боїв у зоні АТО, захищаючи  незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Під час розгляду проекту цього рішення на засіданні виконкому директор департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради Лілія Маліщук  розповіла, що напередодні з клопотанням  про відзначення пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» (посмертно) Маламужа О.В. та Галву В.А.  до міської ради звернувся голова громадської організації «Черкаський союз учасників АТО» Колісник О.М. та командир окремого загону спеціального призначення «Азов», лейтенант Михайленко  І.В. Таку ініціативу підтримала  комісія попереднього розгляду матеріалів   про нагороди при виконавчому комітеті Черкаської міської ради, підготувавши відповідне подання.

Наступним кроком стане затвердження зазначеного проекту рішення сесією міської ради.

Нагадаємо, що фотопортрети та інформація про бійця   батальйону «Донбас» Маламужа  Олександра  В’ячеславовича та полковника ГУР МО України Галву В’ячеслава Анатолійовича розміщена  в Галереї слави міста Черкаси у холі на другому поверсі міськвиконкому (поруч з каб. 206).

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100